Legyen saját arctrénered!

"Számomra minden arc egy kihívás"

KOMPLEX PROGRAM ARCOD, BŐRÖD, NYAKAD, DEKOLTÁZSOD ÉS HAJAD TERMÉSZETES ÁPOLÁSÁRA


Szeretnéd ha kb. a tíz évvel ezelőtti arcod nézne            vissza Rád a tükörből? Vagy most szeretnéd megállítani az időt és ebben az állapotában megtartani arcod, nyakad, dekoltázsod üdeségét?

MI IS AZ ARCTORNA ÉS MIRE VALÓ?

S.Gaby okleveles arctornatréner
S.Gaby okleveles arctornatréner

Módszerem: az arckondi


2011-ben végeztem Bojtor Márta iskolájában, de már a trénerképző előtt két és fél évig nála tanultam meg az arctornát.

Családi tragédiák sorozatát követően, talpra kellett állnom, mert volt egy életbiztosításom, a lányom.

Erőt vettem magamon és elmentem botoxoltatni. Az orvos, miután elmeséltem az arcom "történetét", egy névjegykártyát nyomott a kezembe (ezen a mai napig is csodálkozom, vannak még jóemberek), hogy menjek szépen el és tornázzam vissza az arcomat, legyek emberek között, lelkileg is jót fog tenni. Akkor azt gondoltam, megint valami humbug és értetlenül álltam a kérdés előtt. Aztán gondoltam mit veszíthetek, elmentem, hogy megnézzem mi is ez az arctorna nevezetű valami.

Azt a szeretetet, amit ott Márti óráin kaptam, soha nem fogom elfelejteni, a kedvessége, a szaktudása, a szépsége, a többiek lelkesedése, és az együtt töltött órák egy jó csapattá kovácsolt bennünket. Barátságok születtek, a lelkem gyógyult és nem utolsó sorban elkezdtek a ráncaim eltünedezni. Elkezdtem hinni...

Hinni abban, hogy lehet még boldog életem és szép arcom...

Jelentkeztem a trénerképzőbe, el is végeztem jeles eredménnyel, nagyon sokat tanultam meg az arcról és az izmok működéséről.
Közben tanulmányoztam a mimiliftet, az arcjógát is, a látástréningbe is belekóstoltam, megtanultam a holisztikus arcmasszázst és az anti aging masszázst, írtam rengeteg saját gyakorlatot és összeállt egy saját elképzelés, az arckondi, amivel ezt a fantasztikus dolgot a magam módján tudom tanítani.
Számomra minden arc egy kihívás. Az én óráimon is barátságok születtek, én is nagyon élvezem ahogy látom az eredményeket és lettek kedvenceim, mondhatom úgy barátaim is az órákról:)

Kicsit benne vagyok az életükben, hiszen az óra előtt néha kiöntik a szívüket, vagy csak eljönnek kicsit a mindennapokból kiszakadni, tudják, hogy egy jó erős torna feledtet minden bajt:)

Sokat nevetünk, sokat szenvednek (ezt garantálom), de nagyon kellemes hangulatban telnek el az órák.
Megváltozott az életem. Megtaláltam önmagam. Helyemen vagyok azt hiszem, nincs ennél fontosabb és csodálatosabb érzés.

Több, mint 6 éve, online tanítok aminek előnye, hogy bármikor, bárhol le tudsz ülni a gép vagy egy telefon elé, nem kell utaznod, nem vagy másokhoz kötve. Sokan autóban, munka előtt, vagy után edzik le arcukat velem.  15 éves szakmai tapasztalatom és referenciáim garanciák arra, hogy ha együtt dolgozunk, az eredményes lesz. "Számomra minden arc egy kihívás."

Miért engem válassz?


Több, mint 6 éve online tanítok aminek előnye, hogy bármikor, bárhol le tudsz ülni a gép vagy egy telefon elé, nem kell utaznod, nem vagy másokhoz kötve. Sokan autóban, munka előtt, vagy után edzik le arcukat velem. 15 éves szakmai tapasztalatom és referenciáim garanciák arra, hogy ha együtt dolgozunk, az eredményes lesz. "Számomra minden arc egy kihívás." Rengeteg nőnek segítettem már megtartani, vagy visszaszerezni arca szépségét, fiatalosságát és bőre rugalmasságát. Módszerem, az arckondi tartalmazza a 15 év tapasztalatát, rengeteg gyakorlatból tudunk választani, ezért nálam soha nincs két egyforma óra, mert az izmoknak változatosság kell a fejlődéshez. Egyénileg foglalkozom Veled, így sokkal jobban be tudjuk állítani a gyakorlatok megfelelő erősségét, ami tulajdonképpen alapja az egész edzésnek, és jobban oda tudok figyelni a gyakorlatok megfelelő kivitelezésére és van lehetőség és idő megbeszélni a kérdéseidet. Növeljük az   önbizalmadat is. Folyamatosan képzem magam, hogy a legjobbat tudjam Neked átadni és megtanítani. És ez az én célom is, mert fontos vagy.

Mit foglal magába az arckondi?

Óráimon a saját módszeremen kívül és saját gyakorlatokon kívül még végzünk Bojtor Márta arctornát, japán arcmasszázst, anti aging masszázst, arc nyirokmasszázst, szemtornát, Mimiliftet, kis arcjógát is. Ebből áll össze az arckondi.

Természetes módszer. Két mellékhatása lehet: egyrészt a szem javulhat, mivel a gyakorlatok alatt a szemünk is erősen igénybe van véve, a szemmozgató izmok visszaerősödhetnek és ezáltal javulhat a szemünk. Másodsorban, mivel a skalpizmot is dolgoztatjuk, javul a vérellátottsága és megszűnhet a hajhullás, sőt dúsulhat a haj. Nem egy tanítványom jött úgy órára, hogy mutatta: "nézd babahajam nőtt ki":) Ami talán a legfontosabb, hogy SOHA ne kezd el magadtól, vagy youtube-ról a tornát, mert összetörheted a pofid. Inkább ártasz magadnak, mint használsz. A nem, vagy rosszul takart arcbőr, mi úgy mondjuk össze tud törni, vagyis inkább mélyíted a ráncaidat, sőt hosszabb idő után újakat is tornázhatsz az arcodra. A szakember vezetésével végzett arctornának semmiféle veszélye nincs! A tréningek igen erős izommunkát követelnek, hasonlót egy alakformázó testedzéséhez, mert az izmaink csak erős munka hatására fejlődnek. Az arcon kis területen dolgozunk, ezért pl. az állon végzett gyakorlatok hatással lehetnek a száj fölötti izmokra és a bőrre is ez a tréner által vezetett arctorna edzéseken tökéletesen megoldott! Amennyiben egy hozzá nem értő kezdi feszíteni, erőltetni az arcizmait, szakértelem híján ráncosra gyűri a bőrét, ami több kárt okoz, mint hasznot. A deformitás elkerülése érdekében az első pár hónapban mindenképpen szakember által vezetett edzés mellett javasolt a gyakorlatokat végezni. Azután az alapgyakorlatokkal már otthon is tornáztathatjuk arcunkat.Az arc ugyanúgy edzhető, mint a test

Miért ne tennéd ?

Az arctornának úgynevezett járulékos előnyeiről is beszélhetünk. Gondoljunk csak arra, hogy az arc, a homlok izmainak mozgatásával, a vele összefüggő úgynevezett skalp izmai is mozognak. Ennek következtében az ezt fedő hajas fejbőr vérellátása javul, amely a hajhagymák működésére jótékonyan hat. Emiatt észlelték sokan, hogy a hajhullásuk csökkent vagy megszűnt miután rendszeresen arctornáztak. Az arctorna számos eleme kapcsolódik a szem tornáztatásához (főként a homlokon és a szem körül kialakult ráncok megszüntetése miatt végzett izomfejlesztés során).A rossz látás hátterében sok esetben a szem megnehezedett alkalmazkodó készsége akkomodációja) áll. Az akkomodáció ideje alatt változik a szem alakja, mégpedig azoknak a külső szemizmoknak a tevékenysége következtében, amelyek képesek a szemet különféle irányba mozgatni: felfelé, lefelé, balra és jobbra. (Dr Bates) A külső szemizmok célzott mozgatásával tehát, ahogy a szemgolyó alakja változik, az akkomodáció javulhat. Ez az oka annak, hogy sokan jelezték azok közül, akik rendszeresen arctornáznak, hogy az évek óta észlelt látásromlásuk lelassult, vagy megállt, sőt javult. Az emberi agy több, mint 1014 szinapszist tartalmaz. Gondoljunk csak bele, hogy az arctorna során folyamatosan új és új mozdulatok végzésével, ezzel új információ adásával, arra késztetjük agyunkat, ezt a dinamikus rendszert, hogy fejlődjön, új kapcsolatokat, új szinapszisokat alakítson ki. Az arctornával egyben agytornázunk is. A nagyfokú plaszticitás, a genetikai programok nyitottsága az, amely életünk végéig lehetővé teszi az állandó tanulást. Az arctornával a vér és nyirokkeringés felgyorsul az arc bőrében is. Így a bőr tisztulási, salaktalanítási folyamatai is megindulnak, felerősödnek. A rendszeres arctorna pszichés hatásai sem elhanyagolhatóak. Tapasztalatból tudjuk, hogy rövid távú hatás a jótékony felfrissülés. Hosszú távon pedig a szépülő külső, fiatalodó arc növeli a magabiztosságot, javul az önértékelés, javul az egyén kapcsolatteremtő képessége, változnak társas kapcsolatai, ennek minden rövid, közép és hosszú távú előnyével. 

Azok, akik arctornával foglalkoznak trénerként, vagy rendszeresen arctornáznak, konkrét példákkal igazolhatják mindezt, és hozzám hasonlóan egyre-másra fedezik fel a rendszeres arctorna számos további előnyeit is.

Mire van hatása az arctornának?


az arc oldalsó részének töltésére, feszesítésére
a homlok ráncainak kisimítására
a megereszkedett szemhéj visszahúzására
a szem alatti "szürke füst" eltüntetésére
az arc felhúzására, a kontúrok visszaadására
az arc fittebbé tételére
a mély orr-ajak barázda kisimítására
a toka visszahúzására a nyak kisebb ráncainak eltüntetésére

Ha úgy érzed ez a Te utad és nem a mesterséges beavatkozások, egy komplex megoldást ajánlok

Mi történik ha megkeresel?

Online felmérem az arcod és izmaid állapotát, megbeszéljük mik a problémás területek, és személyre szabott -vagyis az arcodra szabott- komplex arckurzus ajánlatot készítek kifejezetten a Te arcodra. Az arctornán kívül megtanítalak olyan eszközök ( pl. gua sha kő, arcroller, tokagép)  használatára is, ami még hatásosabbá teheti az edzést. Erre az időszakra a sajátmárkás termékeimből is juttatok Hozzád, ha szükséges. Kizárólag Veled foglalkozom, egyéni alkalmakkal, egyéni időpontokban, amikor Neked is megfelel. Minden edzésen más-más gyakorlatsort használunk, mert ha az izom felismeri ugyanazt a mozgást, nem fejlődik tovább. A 15 év alatt kitapasztaltam, hogy mikor szálkásodik le az arc és mikor izmosodik. Ez nagyon fontos, ha nem szeretnél férfias arcot tornázni Magadnak. A konzultáció mindenféle kötelezettségtől mentes, tudd meg, mire van szüksége az arcodnak, nyakadnak és dekoltázsodnak ahhoz, hogy szépsége megmaradjon, vagy, hogy újra a 10-15 évvel ezelőtti arcod nézzen vissza Rád a tükörből. Érdemes egy fotót készítened Magadról kezdéskor, majd 1, 2.3... hónap múlva ugyanott, ugyanabban a napszakban (a fényviszonyok miatt), de érezni fogod az izmaidon is a változást.

Szánj rá(m) és persze Magadra 2-4 hónapot és ezidő alatt a Te időbeosztásodhoz is igazodva felkészítelek úgy, hogy ezután már egyedül is biztonsággal használhatod a gyakorlatokat és karbantarthatod az arcodat. 

Hiszen arcod a tested kirakata.

Törődj vele!

REFERENCIÁK

Kattints a következő képre!

Ha felkeltette az érdeklődésedet ez az anyag

Keress. meg, írásban vagy online és egyéni komplex ajánlatot adok a Te arcodra szabva!

MEGKERESHETSZ ITT KÉRDÉSEDDEL

VAGY  ADD MEG A TELEFONSZÁMODAT ÉS VISSZAHÍVLAK

SKYPON  VAGY MESSENGEREN IS BESZÉLHETÜNK, HOGY LÁSSAM AZ ARCODAT

A konzultáció díj- és kötelezettségmentes!

Arcmester


Csak szakember vezetésével kezdj hozzá az arctornához! Arcizmaink túl közel vannak egymáshoz, igen kis terület az, amin dolgozunk. Rendkívül erős izommunkáról van szó. Egyes területek hatással lehetnek egymásra, kiváltképp az arc bőrére. Ennek elkerülésére egy védőrendszer lett kifejlesztve. Edzéseinken e védőrendszer segítségével dolgozunk. Öncélú kísérletekkel tökéletesen eltorzíthatja arcát, tönkreteheti bőrét, visszafordíthatatlan folyamatokat állíthat be, aki nem szakember. Tréner nélkül ne kezdj hozzá!

A trénernek tájékoztatást kell adni ha már voltál izmokat érintő plasztikai műtéten, BOTOX kezelésen, vagy egyéb arcbeavatkozásod volt, illetve bőr ( ROSACEA ), vérnyomás, csigolya, állkapocs izületi, szem problémád van. Ezen esetekben edzés előtt konzultálj trénereddel és kezelő orvosoddal.