Szuperintenzív kezdő online workshop

Akciós új termék


12 000 Ft 20 000 Ft

KIKNEK SZÓL ?

Teljesen kezdőnek, akik még soha nem jártak arctornára. Akiknek a természetesség még értékkel bír. Gyorsan szeretnék megtanulni a módszer alapszintjét sok gyakorlattal. A workshop létszáma nem meghatározott, 1-4 főig lehetséges a résztvevők létszáma.


MENNYI IDEIG TART?


Az egyik formája az edzésprogramnak, hogy kétszer találkozunk összesen és Te vagy TI egyedül gyakorolsz (gyakoroltok) otthon a következő alkalomig az általam készített hanganyagra.
A második formája pedig egy "biztonságosabb" forma, mert mindkét alkalom után egy másik napon átismétlünk együtt mindent és utána megyünk tovább.
Hogy mennyi ideig tart egy alkalom az teljesen a résztvevő(k) fogékonyságától függ.
Az első a 2 napos verzió, a második a 4 napos.
A két napos verziónál kétszer másfél óra kb. az első nap és a második is kis szünettel közte.
A négy napos verziónál az első nap ugyanígy kétszer másfél óra, majd a második nap egy óra gyakorlás, a harmadik nap újból kétszer másfél óra és a negyedik nap egy óra gyakorlás.

HOGYAN MŰKÖDIK?


Első napon egy tréneri konzultációval kezdünk skype-on vagy messengeren, ahol megtanuljuk a védőtakarásokat, majd gyakorlatokat , végig is tornázzuk azokat együtt és megbeszéljük az esetleges kérdéseidet. Elmondom hogyan működik a torna, megbeszéljük az alapokat. A konzultáció után a következő alkalomig hanganyagokkal fogod gyakorolni ezeket a gyakorlatokat. Ha közben bármikor kérdésed van, vagy nem vagy biztos Magadban, emailben vagy telefonon tartjuk a kapcsolatot és segítek. Tehát nem engedem el a kezedet, végig ott leszek. Ha szükséges, ingyenes konzultációt is kérhetsz skype-on vagy messengeren.
A következő alkalommal átbeszélünk mindent, a kérdésekre válaszolok. Ismétlünk. Újabb gyakorlatokat fogsz/fogtok megtanulni, így egyre bővül a gyakorlatsor.
Minden alkalommal kapsz majd hanganyagokat, melyekkel tudsz majd gyakorolni egyedül. Ezek a hanganyagok letölthetőek, így megmaradnak Neked. A későbbiekben ezek nagyon hasznosak lesznek ha valamit elfelejtesz. Kb. 50-60 gyakorlatot fogsz elsajátítani, ez egy alap szint ahhoz, hogy tornáztasd az arcodat otthon.

MILYEN KOROSZTÁLYNAK AJÁNLOTT?


25-75 éves korig bárki elkezdheti.

MIKOR INDUL A KÖVETKEZŐ PROGRAM?


Folyamatosan indul, leegyeztetve abban az időpontban, ami Neked megfelel.
4 napos minden szombaton délelőtt indul és a 2. napja lehet a vasárnap, és a következő hétvégén a 3. és 4. nap ugyanígy. De az időpontok variálhatóak. Hét közben is lehet a programot végezni, egyéni megbeszélés szerint. Rugalmas időpontok.


MIT TANULSZ MEG A WORKSHOPON?


Megtanítom neked, hogyan lehet az arcon lévő izmokat hatékonyan edzeni. Megmutatom milyen gyakorlatokkal hogyan érhetsz el jó eredményt a problémás területeken. Védőtakarásokat tanulsz, melyekkel megvédheted a bőrödet a torna alatt a gyűrődéstől. Megoldást kapsz arra, hogyan tüntesd el a szem alatti karikákat, vagy a sötét foltokat, hogyan feszesítheted a megereszkedett szemhéjakat, hogyan töltheted fel az ajkakat és hogyan tüntesd el vagy halványítsd a bajusz résznél a kis függőleges ráncokat, az orr melletti barázdákat, a homlok ráncait, a szigorú ráncot. A letölthető hanganyagok segítségével képes leszel egyedül is magabiztosan edzeni a teljes arcod.
A workshop végére egy könnyen használható alap szintű gyakorlati tudás birtokában leszel.

MENNYIBE KERÜL?
2 ALKALMAS WORKSHOP:


AMIT TARTALMAZ:
- a 2 alkalom konzultáció (edzés) nagy gyakorlatú vezetőtrénerrel,
- a begyakorlás,
- a letölthető hanganyagok és a folyamatos kontroll,
- az esetleges e-mailes vagy online konzultációk
- zárt segítő csoport
ÁRA: 20.000,-Ft akciósan 12.000,-Ft

4 ALKALMAS WORKSHOP:
AMIT TARTALMAZ:


- a 2 alkalom konzultáció (edzés) nagy gyakorlatú vezetőtrénerrel,
- 2 alkalom átgyakorló konzultáció (edzés) a vezetőtrénerrel
- a letölthető hanganyagok
- a folyamatos kontroll
- az esetleges e-mailes vagy online konzultációk
- a workshop után is bármikor tehetsz fel kérdéseket vagy kérhetsz konzultációt, segítek
- zárt segítő csoport
ÁRA: 30.000,-Ft AKCIÓSAN 20.000,-Ft


A 4 alkalmas workshopra itt tudsz bejelentkezni:

                                           https://www.arckondi.hu/szuperintenziv-edzes/

A workshopon egyedül is lehetsz, de max. 4 fővel indul.