Rózsakvarc arcmasszírozó roller


4 900 Ft

Az énidő csodálatos kelléke, hűsítő frissítő hatás, tökéletes napindító akkor is ha csak pár perc áll a rendelkezésre.
A Rózsakvarc mesterkristály a mély érzelmi energia hordozója. Segít az érzelmi viharok csitításában, a megbocsátás, szeretet, gyengédség átérzésében. Áldásos hatással van a vérképzésre, serkenti a vérkeringést és alkalmas pattanások kezelésére is.

A henger két részből áll, a nagyobb rész a dekoltázs, nyak, arc, áll és homlok masszírozására szolgál, a kisebb rész a szem körüli érzékeny részek gyengéd ápolására.


Enyhíti az arc feszültségét. Fokozza a bőr rugalmasságát és feszesíti a bőrt. Megelőzi a finom vonalak és ráncok megjelenését. Csökkenti a duzzanatot, a szemtáskákat és a szem körüli sötét karikákat. Segíti a szépségápolási termékek, például az arckrémek és a szérumok mélyebb behatolását a bőrbe a jobb felszívódás érdekében. Elősegíti az arc vérkeringését a természetes egészséges ragyogás érdekében.

Mindennapos használat során a bőr feszesebbé, fiatalabbá válik, emellett visszanyeri természetes ragyogását. Arckrémmel együtt használva mélyebbre juttatja a hatóanyagokat, ezáltal felerősítve annak pozitív hatásait. A szem környékén serkenti a vérkeringést, ezzel halványítja a sötét karikákat és csökkenti a puffadást. A test többi részét masszírozva lazítja és nyugtatja az izmokat.


Használata:

FIGYELEM! Az arcmasszírozó görgőt semmiképpen se helyezze mikrohullámú sütőbe vagy mélyhűtőbe!

Első használat előtt alaposan tisztítsa meg!
Ne használjon erős oldószereket vagy dörzsölő anyagokat!
Tárolás előtt mindig törölje teljesen szárazra és távolítsa el a rá került kozmetikai szereket, amelyek károsíthatják a követ.
A legjobb, ha csak a tiszta követ használja masszírozásra.
A masszírozást az arc közepétől kifelé haladva végezze!
Anyag: Kristály
Szín: rózsaszínKérhetsz konzultációt is hozzá velem

web counter