Face Beauty Box (közepes) arcápolási eszközök

Akciós


35 500 Ft 43 500 Ft


TARTALMA:
1 DB TERAHERTZ ARC- ÉS SZEMMASSZIROZÓ ROLLER
1 DB 3D ARC- ÉS SZEMMASSZÍROZÓ
1 DB TERAHERTZ GUA SHA KŐ
1DB CSODASZÉP HAJPÁNT
+ EGY KONZULTÁCIÓ AHOL MEGMUTATOM A HASZNÁLATUKAT

TERAHERTZ ARC- ÉS SZEMMASSZIROZÓ ROLLER

Elősegíti a bőr liftingjét és kisimítását, így az arc fiatalosabbá és ragyogóvá válik. Enyhíti a ráncokat: Az arcon olyan pontokon dolgozik, ahol enyhíti az állkapocs feszülését és elősegíti a méregtelenítést. Oldja a feszültséget a szigorú ránc területén és az arcon, nyakon és az összeszorított állkapocs miatt, megakadályozza a dinamikus ráncok kialakulását. Bőrrelax: Kiválóan hat a nyakra, az arcra és a vállakra. Nemcsak javítja a vérkeringést, hanem segíti az izmok ellazulását is. 

Használatához videót is készítettem, melyet ha szeretnél, kérd a gaby@arckondi.hu email címen.

3D ARC- ÉS SZEMMASSZÍROZÓ

Ez az eszköz a bőrrétegek masszírozásával és nyújtásával serkenti a vér- és nyirokkeringést. A masszírozó használata nyugtató és stresszoldó hatású is. A masszírozófej "V" alakba van kialakítva, és a forgó golyók megfelelően masszírozzák az arc bőrét a masszázs során. ERGONOMIKUS ALAK- a forgó masszírozó ergonomikus formájú, ennek köszönhetően nagyon jól illeszkedik a kézbe és kényelmes a használata. OPTIMÁLIS masszázst biztosít az arcnak és a nyaknak, valamint más fáradt testrészeknek. Javítja a közérzetet a fáradtság érzésének megszüntetésével, valamint enyhíti a ráncokat és késlelteti a bőr öregedési folyamatait. SPECIFIKÁCIÓ- kézi készülék: igen, egészséges és fiatalító hatású: igen, serkenti a vérkeringést: igen, az arcra és a nyakra: igen; két forgó fejjel rendelkezik.

TERAHERTZ GUA SHA KŐ


- Eltűnnek a finom vonalak és ráncok az arcon. Arcod izmai feszesebbé válnak, megemeli, tonizálja a bőrt- Serkenti a bőr kollagén termelését, méregteleníti a szöveteket- Halványítja a szem alatti sötét foltokat, ödémát, megakadályozza a szem körüli szarkalábak kialakulását- Csökkenti a pórusok eltömődését, ezáltal a pattanások kialakulását- Fiatalabb, ragyogóbb bőrt és feszesebb arcot, nyakat, dekoltázst eredményez- és mindemellett ellazít, energiával tölt fel. 

Használatához videót is készítettem, melyet ha szeretnél, kérd a gaby@arckondi.hu email címen.

A Beauty Boxot rózsaszín és szürke színben lehet rendelni.

 AJÁNDÉK: egy díjmentes konzultáció, ahol megmutatom az eszközök helyes használatát.


Arcmester

web counter