Kiscsoportos kezdő online kurzus

Megrendeléskor az e-mailes kiküldés opciót kell választani a kiszállítási módnál, ez ingyenes.

34 000 Ft

Ha elhatároztad, hogy belevágsz arcod edzésébe velem, itt a lehetőség.
Egy olyan alapot szeretnék mindenkinek itt adni, amivel a 6 alkalom után is szépen tud majd otthon tornázni egyszerűbb gyakorlatokkal.
Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre és egy adag elszántságra.Harcolj a ráncok ellen egy teljesen természetes módszerrel!


Kiknek szól?

Teljesen kezdőnek, akik még soha nem jártak arctornára. Akiknek a természetesség még értékkel bír. 25-75 éves korig bárki elkezdheti.

Hogyan működik?

Tulajdonképpen a 6 hónapos anyagot fogjuk elsajátítani 6 hét alatt, de teljesen ugyanazt a tudást adom át csak intenzívebben.

Minden héten egyszer találkozunk skypon vagy messengeren és begyakorlunk egy adott arcterületre gyakorlatokat. A hét többi napján ezt fogjátok gyakorolni egyedül hanganyagokra.
Ha bármi kérdés van, lesz egy zárt facebookos támogatói csoport, ahol feltehettek kérdéseket,
ha valamiben elakadtok, vagy nem vagytok biztosak. Tehát ott leszek ha segítségre van szükség.
Mi történik ha nem tudok jelen lenni az edzésen?
Minden anyagról lesz feltöltve egy videós segítség a zárt csoportban, így be tudod pótolni a lemaradásodat.


Az edzésprogramok indulási időpontjait itt tudod megnézni:

INDULÁSI IDŐPONTOKMikor lehet jelentkezni?

Az intenzív edzésre folyamatosan lehet jelentkezni. A jelentkezési űrlap beküldése után emailben megkapod a számlaszámot ahova utalni tudsz. A bejelentkezés a részvételi díj vy első részlet befizetésével aktiválódik, tehát ezzel tudod biztosítani a helyed a csoportban.
A bejelentkezés után maximum 24 órán belül fizesd be, különben a foglalásod törlődik. 

Ez a kis létszám miatt van.


Mennyibe kerül?

 34.000,-Ft

amibe minden beletartozik, a 6 konzultáció (edzés) nagy gyakorlatú vezetőtrénerrel, a begyakorlás, zárt facebookos támogatói csoporttagság, a videós pótló anyagok, a letölthető hanganyagok és a folyamatos kontroll.Hol történnek az edzések?


Messengeren vagy skype-on (közös megegyezéssel a többiekkel egyeztetve)Ez az intenzív edzésprogram azoknak szól, akik tudnak többször is gyakorolni egy héten és gyorsan szeretnék elsajátítani az arctorna alapjait. Ezzel a programmal teljesen kezdőként is biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz hanganyagos segítség lesz. Ha nem tudsz résztvenni egy-egy órán, videós anyaggal átveheted a elmaradt anyagot, így nem maradsz le semmiről. A videós segítségek a facebookos zárt csoportban lesznek feltöltve. Minden órán ismétlünk is, vagyis az előző órán tanultakat átvesszük és ha minden flottul megy, akkor megyünk csak tovább. Így biztos lehetsz benne, hogy arcod állapotán csak javítani fogunk. 6 alkalomból áll, kiscsoportos formában maximum 3 fővel. Zárt facebookos támogatói csoport segít , ha elakadsz, kérdésed van, vagy nem vagy biztos magadban.

web counter