KEZDŐ 6 HÓNAPOS EGYÉNI ONLINE EDZÉSPROGRAM

Akciós termék

Ezzel a programmal teljesen kezdőként is biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online egyéni edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz hanganyagos segítséged van. A Te arcodra szabott gyakorlatok.

Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre és egy adag elszántságra.Harcolj a ráncok ellen egy teljesen természetes módszerrel!Most még bevezető áron!!

KIKNEK SZÓL ?

Teljesen kezdőnek, akik még soha nem jártak arctornára. Akiknek a természetesség még értékkel bír.

MENNYI IDEIG TART?

Kb. 3-6 hónapig ez a gyakorlási időd mennyiségétől függ.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Minden hónapban egy tréneri konzultációval kezdünk skypon vagy messengeren, ahol bemutatom az aktuális hónap gyakorlatait, végig is tornázzuk azokat együtt és megbeszéljük az esetleges kérdéseidet. A konzultáció után a hónap többi részében hanganyagokkal fogod gyakorolni ezeket a gyakorlatokat. Ha közben bármikor kérdésed van, vagy nem vagy biztos Magadban, emailben vagy telefonon tartjuk a kapcsolatot és segítek. Tehát nem engedem el a kezedet, végig ottleszek.

Amikor letelik a hónap, vagy amikor úgy érzed, begyakoroltad az új gyakorlatokat , bejelentkezel a következő konzultációra és folytatjuk . Mindig átbeszélünk mindet, hogy biztos legyél Magadban. Sokat ismétlünk. Minden alkalommal újabb gyakorlatokat fogsz megtanulni, így egyre bővül a gyakorlatsorod. Egyéni edzésprogram, kifejezetten a Te arcodra szabva. 25-75 éves korig bárki elkezdheti.

Semmiféle kötelezettséged nincs, bármikor abbahagyhatod.

MENNYIBE KERÜL?

Havi fix díj van ez havonta 12.000,-Ft, amibe minden beletartozik, a konzultáció, a begyakorlás, a hanganyagok és a folyamatos segítség.
Most akciósan ez a díj bevezető áron 8500,-Ft.

HOGYAN LEHET BEFIZETNI?

1. Vagy havonta fizeted a konzultáció előtt a 12.000,-Ft-ot (most akciósan 8500,-Ft)
2. Vagy egyben befizeted a 6 hónapot 72.000,-Ft (most akciósan 40.800,-Ft)

3. Lehet két részletben is fizetni a 6 hónapot, az edzésprogram kezdésekor 50%, aztán az edzésprogram második felénél is 50%  

Ha havonta vagy két részletben szeretnéd kifizetni a tanfolyamot, itt megteheted: https://www.arckondi.hu/edzesprogramok-megrendelese/


FONTOS! AKI AKCIÓS ÁRON KEZDI, ANNAK VÉGIG MEG IS MARAD AZ AKCIÓS ÁR!

40 800 Ft 72 000 Ft
Please select variants first