Kezdő 6 hónapos online edzésprogram

Megrendeléskor az e-mailes kiküldés opciót kell választani a kiszállítási módnál, ez ingyenes.69 000 Ft


Ezzel a programmal teljesen kezdőként is biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online egyéni edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz hanganyagos segítséged van. A Te arcodra szabott gyakorlatok.

Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre és egy adag elszántságra.Harcolj a ráncok ellen egy teljesen természetes módszerrel!Most még bevezető áron!!


KIKNEK SZÓL ?

Teljesen kezdőnek, akik még soha nem jártak arctornára. 
Akiknek a természetesség még értékkel bír.


MENNYI IDEIG TART?

Kb. 3-6 hónapig ez a gyakorlási időd mennyiségétől függ.
Maximum 1 év alatt el kell végezni.


HOGYAN MŰKÖDIK?


Minden hónapban egy tréneri konzultációval kezdünk skypon vagy messengeren, ahol bemutatom az aktuális hónap gyakorlatait, végig is tornázzuk azokat együtt és megbeszéljük az esetleges kérdéseidet. A konzultáció után a hónap többi részében hanganyagokkal fogod gyakorolni ezeket a gyakorlatokat. Ha közben bármikor kérdésed van, vagy nem vagy biztos Magadban, emailben vagy telefonon tartjuk a kapcsolatot és segítek. Tehát nem engedem el a kezedet, végig ottleszek.
Amikor letelik a hónap, vagy amikor úgy érzed, begyakoroltad az új gyakorlatokat , bejelentkezel a következő konzultációra és folytatjuk . Mindig átbeszélünk mindet, hogy biztos legyél Magadban. Sokat ismétlünk. Minden alkalommal újabb gyakorlatokat fogsz megtanulni, így egyre bővül a gyakorlatsorod. Egyéni edzésprogram, kifejezetten a Te arcodra szabva. 25-75 éves korig bárki elkezdheti.

Semmiféle kötelezettséged nincs, bármikor abbahagyhatod.


ÉRTÉKE: 90.000,-Ftweb counter