Kezdő 6 hetes kiscsoportos online edzésprogram natúrkozmetikumokkal

Akciós termék
38 790 Ft 112 500 Ft

Ha elhatároztad, hogy belevágsz arcod edzésébe velem, itt a lehetőség.
Ez az intenzív edzésprogram azoknak szól, akik tudnak többször is gyakorolni egy héten és gyorsan szeretnék elsajátítani az arctorna alapjait. Ezzel a programmal teljesen kezdőként is biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz hanganyagos segítség lesz. Ha nem tudsz résztvenni egy-egy órán, videós anyaggal átveheted a elmaradt anyagot, így nem maradsz le semmiről. A videós segítségek a zárt csoportban lesznek feltöltve. Minden órán ismétlünk is, vagyis az előző órán tanultakat átvesszük és ha minden flottul megy, akkor megyünk csak tovább. Így biztos lehetsz benne, hogy arcod állapotán csak javítani fogunk. 6 alkalomból áll, kiscsoportos formában maximum 3 fővel. Zárt támogatói csoport segít , ha elakadsz, kérdésed van, vagy nem vagy biztos magadban.
Egy olyan alapot szeretnék mindenkinek itt adni, amivel a 6 alkalom után is szépen tud majd otthon tornázni egyszerűbb gyakorlatokkal.
Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre és egy adag elszántságra.Harcolj a ráncok ellen egy teljesen természetes módszerrel!

BŐVEBB INFORMÁCIÓK ITT

Arcmester