Kezdő 3 hónapos program natúrkozmetikai csomaggal

Akciós termék


47 500 Ft 102 500 FtKIKNEK SZÓL ?

Teljesen kezdőnek, akik még soha nem jártak arctornára. Akiknek a természetesség még értékkel bír.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Minden hónapban egy tréneri konzultációval kezdünk skypon vagy messengeren, ahol bemutatom az aktuális gyakorlatokat, végig is tornázzuk azokat együtt és megbeszéljük az esetleges kérdéseidet. A konzultáció után a hónap többi részében hanganyagokkal fogod gyakorolni ezeket a gyakorlatokat. Ha közben bármikor kérdésed van, vagy nem vagy biztos Magadban, emailben vagy telefonon tartjuk a kapcsolatot és segítek. Tehát nem engedem el a kezedet, végig ott leszek.

Amikor letelik a hónap, vagy amikor úgy érzed, begyakoroltad az új gyakorlatokat , bejelentkezel a következő konzultációra és folytatjuk . Mindig átbeszélünk mindet, hogy biztos legyél Magadban. Sokat ismétlünk. Minden alkalommal újabb gyakorlatokat fogsz megtanulni, így egyre bővül a gyakorlatsorod. Egyéni edzésprogram, kifejezetten a Te arcodra szabva. 25-75 éves korig bárki elkezdheti.


Megrendelésnél a személyes átvételt jelöld meg.A befizetés beérkezése után emailben egyeztetünk egy időpontot és már kezdhetünk is:)Ezzel a programmal teljesen kezdőként is biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online egyéni edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz hanganyagos segítséged van. A Te arcodra szabott gyakorlatok. Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre és egy adag elszántságra. 

Harcolj a ráncok ellen egy teljesen természetes módszerrel! Ebbe beletartozik:

- a 3 havi konzultáció (edzés) nagy gyakorlatú vezetőtrénerrel

- a begyakorlás

- a letölthető hanganyagok és a folyamatos kontroll

- az esetleges e-mailes vagy online konzultációk (maximum havonta 1)


Az edzésprogram mellé jár a kezdő sajátmárkás natúrkozmetikum csomagom is akciós áron. Használd arctorna mellé.

A csomag eredeti ára: 22.500,-Ft

Az edzésprogrammal akciós ára: 12.500,-Ft

Így együtt a program és a natúrkozmetikum csomag ára most: 47.500,-Ft

Bővebb információk a natúrkozmetikai csomagról

Arcmester