Intenzív egyéni 6 hetes online kezdő edzésprogram

Akciós termék

23 800 Ft 84 000 Ft


Ez az intenzív egyéni edzésprogram azoknak szól, akik tudnak többször is gyakorolni egy héten és gyorsan szeretnék elsajátítani az arctorna alapjait. Ezzel a programmal teljesen kezdőként is biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online egyéni edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz hanganyagos segítséged van. A Te arcodra szabott gyakorlatok.
Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre és egy adag elszántságra.Harcolj a ráncok ellen egy teljesen természetes módszerrel!

Kiknek szól?


Teljesen kezdőnek, akik még soha nem jártak arctornára.

 Akiknek a természetesség még értékkel bír.


Hogyan működik?


Tulajdonképpen a 6 hónapos anyagot fogod elsajátítani 6 hét alatt, de teljesen ugyanazt a tudást adom át csak intenzívebben.
Minden héten egyszer találkozunk skypon vagy messengeren és begyakorlunk egy adott arcterületre gyakorlatokat. A hét többi napján Te ezt fogod gyakorolni egyedül hanganyagokra.
Ha bármi kérdésed van, természetesen bejelentkezhetsz ingyenes konzultációra, ez benne van a tanfolyam díjában. Tehát ott leszek ha segítségre van szükséged.


6 alkalom online edzés: 24.000,-Ft

6 db letölthető hanganyagos segítség: 60.000,-FT

+BÓNUSZ: zárt facebookos csoporttagság
+ BÓNUSZ: örökös tagság

ÉRTÉKE 84.000,-Ft,


most akciós áron elviheted