Intenzív 6 hetes haladó egyéni online edzésprogram

Megrendeléskor a személyes átvételt jelöld meg, mivel online termék!


59 000 Ft


Ez az intenzív edzésprogram azoknak szól, akik tudnak többször is gyakorolni egy héten és gyorsan szeretnék elsajátítani az arctornát . Ezzel a programmal biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online egyéni edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz hanganyagos segítséged van. A Te arcodra szabott gyakorlatok.
Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre és egy adag elszántságra.Harcolj a ráncok ellen egy teljesen természetes módszerrel!

Kiknek szól?


Azoknak, akik már elvégezték a kezdő edzésprogramomat. Akiknek a természetesség még értékkel bír. 25-75 éves korig bárki elkezdheti.

Hogyan működik?


Tulajdonképpen a haladó 6 hónapos anyagot fogod elsajátítani 6 hét alatt, de teljesen ugyanazt a tudást adom át csak intenzívebben.
Minden héten egyszer találkozunk skypon vagy messengeren és begyakorlunk egy adott arcterületre gyakorlatokat. A hét többi napján Te ezt fogod gyakorolni egyedül hanganyagokra.
Ha bármi kérdésed van, természetesen bejelentkezhetsz ingyenes konzultációra, ez benne van a tanfolyam díjában. Tehát ott leszek ha segítségre van szükséged.

Mikor lehet jelentkezni?


Az intenzív folyamatosan lehet jelentkezni. A jelentkezési űrlap beküldése után emailben megkapod a számlaszámot ahova utalni tudsz, és a beérkezés után megbeszéljük az első konzultáció időpontját.

Mennyibe kerül?

Az intenzív edzésprogram értéke 84.000,-Ft, 
csomagáron: 59.000,-Ft


amibe minden beletartozik: 

a konzultáció,

a begyakorlás,

 a letölthető hanganyagok 

 a folyamatos segítség

az örökös tagság