Intenzív 6 hetes haladó egyéni online edzésprogram

Akciós termék35 000 Ft 84 000 Ft


Ez az intenzív edzésprogram azoknak szól, akik tudnak többször is gyakorolni egy héten és gyorsan szeretnék elsajátítani az arctornát . Ezzel a programmal biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online egyéni edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz hanganyagos segítséged van. A Te arcodra szabott gyakorlatok.
Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre és egy adag elszántságra.Harcolj a ráncok ellen egy teljesen természetes módszerrel!

Kiknek szól?


Azoknak, akik már elvégezték a kezdő edzésprogramomat. Akiknek a természetesség még értékkel bír. 25-75 éves korig bárki elkezdheti.

Hogyan működik?


Tulajdonképpen a haladó 6 hónapos anyagot fogod elsajátítani 6 hét alatt, de teljesen ugyanazt a tudást adom át csak intenzívebben.
Minden héten egyszer találkozunk skypon vagy messengeren és begyakorlunk egy adott arcterületre gyakorlatokat. A hét többi napján Te ezt fogod gyakorolni egyedül hanganyagokra.
Ha bármi kérdésed van, természetesen bejelentkezhetsz ingyenes konzultációra, ez benne van a tanfolyam díjában. Tehát ott leszek ha segítségre van szükséged.

Mikor lehet jelentkezni?


Az intenzív folyamatosan lehet jelentkezni. A jelentkezési űrlap beküldése után emailben megkapod a számlaszámot ahova utalni tudsz, és a beérkezés után megbeszéljük az első konzultáció időpontját.

Mennyibe kerül?

Az intenzív edzésprogram díja 84.000,-Ft, most akciós áron 35.000,-Ft, 


amibe minden beletartozik: 

a konzultáció,

a begyakorlás,

 a hanganyagok 

és a folyamatos segítség.

Részletfizetési lehetőség: lehet két részletben is fizetni, első részlet az edzésprogram kezdésekor, a második részlet a program második felénél.

Ha részletben szeretnél fizetni itt rendeld meg: