Intenzív 6 hetes haladó egyéni online edzésprogram

Megrendeléskor a személyes átvételt jelöld meg, mivel online termék!


59 000 Ft


Ez az intenzív edzésprogram azoknak szól, akik tudnak többször is gyakorolni egy héten és gyorsan szeretnék elsajátítani az arctornát . Ezzel a programmal biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online egyéni edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz hanganyagos segítséged van. A Te arcodra szabott gyakorlatok.Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre és egy adag elszántságra. Harcolj a ráncok ellen egy teljesen természetes módszerrel!

Kiknek szól?
Azoknak, akik már elvégezték a kezdő edzésprogramomat. Akiknek a természetesség még értékkel bír. 25-75 éves korig bárki elkezdheti.
Hogyan működik?
Tulajdonképpen a haladó 6 hónapos anyagot fogod elsajátítani 6 hét alatt, de teljesen ugyanazt a tudást adom át csak intenzívebben.Minden héten egyszer találkozunk skypon vagy messengeren és begyakorlunk egy adott arcterületre gyakorlatokat. A hét többi napján Te ezt fogod gyakorolni egyedül hanganyagokra.Ha bármi kérdésed van, természetesen bejelentkezhetsz ingyenes konzultációra, ez benne van a tanfolyam díjában. Tehát ott leszek ha segítségre van szükséged.
Mikor lehet jelentkezni?
Az intenzív folyamatosan lehet jelentkezni. A jelentkezési űrlap beküldése után emailben megkapod a számlaszámot ahova utalni tudsz, és a beérkezés után megbeszéljük az első konzultáció időpontját.

Mennyibe kerül?
Az intenzív edzésprogram értéke 90.000,-Ft, csomagáron: 59.000,-Ft
web counter