II. Arctisztítási rutin csomag

15 500 Ft 22 000 Ft

II. CSOMAG TARTALMA:


- 1 DB ARCTISZTÍTÓ PROFI CARE KEFÉS GÉP
- 1 DB GYÓGYSZERKÖNYVI MINŐSÉGŰ RICINUS OLAJ
- 1 DB FIATALSÁG SZÉRUM 30 ML
- 1 DB HASZNÁLATI VIDEÓ

Az arctisztításhoz videót is készítettem, melyet a csomaggal együtt küldök majd el annak, aki megrendeli. Itt pontosan megmutatom, én hogyan végzem el a rutint hetente háromszor vagy négyszer lépésről-lépésre.

Ezt a rutint végzem el hetente háromszor vagy négyszer este. Ez nagyon nagy mértékben befolyásolja bőröm állapotát.

Három részre bontható az arctisztítási folyamat:
1. Olajozás
2. Krémes arctisztítás
3. Öblítés

És ténylegesen kb. 10 perc az egész, mert az olajozás 2-3 perc, a krémes tisztítás 2-3 perc, az öblítés 4 perc. 2 perc meleg víz, 2 perc hideg.
Az olajozás
Olyan olajat válassz, amit nem szív be egyből a bőröd, ilyen pl. a ricinusolaj. 4 Percig folyamatosan körkörös masszírozó mozdulatokkal kend az arcodra. Vizes kézzel végezd. Ez segít kivonni a méreganyagokat, kitágulnak a pórusok. Ha a bőrtípusod zsíros, kombinált, nem kell aggódni, akkor is nyugodtan alkalmazhatod az olajos lemosást. Használhatsz csipkebogyó olajat vagy szőlőmagolajat is. Az olajos masszírozás puhítja is a bőrt.
Krémes tisztítás
Az olajos bőrre vigyél fel arctisztító krémet és finom mozdulatokkal kenegesd rajta. A krémes arctisztítók előnye, hogy kevésbé szárítják a bőrt. Az arcmosást gyengéd, körkörös mozdulatokkal végezd, semmiképp se dörzsöld az arcodat.
Öblítés
Az első két percben meleg vízzel moss arcot, a következő két percben pedig hideg vízzel. A meleg víz segíti eltávolítani a bőr felső rétegéről a felesleges faggyút, tágítja az ereket, ezáltal serkenti a véráramlást, a hideg víz pedig bezárja a kitágult pórusokat. A hideg víz összehúzza a pórusokat. Ezzel a módszerrel a bőröd hidratált marad és ragyogni fog.

1. Ezt a gépet használom az olaj és az arctisztító krém egyenletes szétoszlatásához, és a bőr felső rétegének letisztításához. Ez egy kétkefés, elemmel működő arctisztító gépecske. Eltávolítja az arcbőr szennyeződéseit, a faggyút és az elhalt hámsejteket.

- mélyrehatóan tisztítja a pórusokat

- segít megújítani a bőrsejteket
- gyengéden masszírozza az arcot

Minden bőrtípusra használható.

2. Az olajozáshoz 100%-os tisztaságú ricinus olajat használok gyógyszerkönyvi minőségben.

Az arctisztítás után a Fiatalság szérumot használom, ami szinte rögtön beszívódik.


ARCTISZTÍTÁSI RUTIN