I. Arctisztítási rutin csomag

Akciós termék
19 900 Ft 26 100 Ft

I. CSOMAG TARTALMA:


- 1 DB ARCTISZTÍTÓ PROFI CARE KEFÉS GÉP
- 1 DB GYÓGYSZERKÖNYVI MINŐSÉGŰ RICINUS OLAJ
- 1 DB FIATALSÁG SZÉRUM 30 ML
- 1 DB ARCMESTER MEGÚJÍTÓ ARCKRÉM 15 ML
- 1 DB ÉJSZAKAI KRÉM 30 ML
- 1 DB HASZNÁLATI VIDEÓ

Az arctisztításhoz videót is készítettem, melyet a csomaggal együtt küldök majd el annak, aki megrendeli. Itt pontosan megmutatom, én hogyan végzem el a rutint hetente háromszor vagy négyszer lépésről-lépésre.

Ezt a rutint végzem el hetente háromszor vagy négyszer este. Ez nagyon nagy mértékben befolyásolja bőröm állapotát.

Három részre bontható az arctisztítási folyamat:

1. Olajozás
2. Krémes arctisztítás
3. Öblítés

És ténylegesen kb. 10 perc az egész, mert az olajozás 2-3 perc, a krémes tisztítás 2-3 perc, az öblítés 4 perc. 2 perc meleg víz, 2 perc hideg.

Az olajozás
Olyan olajat válassz, amit nem szív be egyből a bőröd, ilyen pl. a ricinusolaj. 4 Percig folyamatosan körkörös masszírozó mozdulatokkal kend az arcodra. Vizes kézzel végezd. Ez segít kivonni a méreganyagokat, kitágulnak a pórusok. Ha a bőrtípusod zsíros, kombinált, nem kell aggódni, akkor is nyugodtan alkalmazhatod az olajos lemosást. Használhatsz csipkebogyó olajat vagy szőlőmagolajat is. Az olajos masszírozás puhítja is a bőrt.


Krémes tisztítás
Az olajos bőrre vigyél fel arctisztító krémet és finom mozdulatokkal kenegesd rajta. A krémes arctisztítók előnye, hogy kevésbé szárítják a bőrt. Az arcmosást gyengéd, körkörös mozdulatokkal végezd, semmiképp se dörzsöld az arcodat.

Öblítés
Az első két percben meleg vízzel moss arcot, a következő két percben pedig hideg vízzel. A meleg víz segíti eltávolítani a bőr felső rétegéről a felesleges faggyút, tágítja az ereket, ezáltal serkenti a véráramlást, a hideg víz pedig bezárja a kitágult pórusokat. A hideg víz összehúzza a pórusokat. Ezzel a módszerrel a bőröd hidratált marad és ragyogni fog.

1. Ezt a gépet használom az olaj és az arctisztító krém egyenletes szétoszlatásához, és a bőr felső rétegének letisztításához. Ez egy kétkefés, elemmel működő arctisztító gépecske. Eltávolítja az arcbőr szennyeződéseit, a faggyút és az elhalt hámsejteket.
- mélyrehatóan tisztítja a pórusokat
- segít megújítani a bőrsejteket
- gyengéden masszírozza az arcot
Minden bőrtípusra használható.

- 2 kefefej a sokoldalú alkalmazáshoz a napi arcápolásban:
- "Basic Touch" kefe 14 000 puha sörte a tökéletes, kíméletes és akár tízszer hatékonyabb tisztításhoz, mint a kézi tisztítás
- "Deep-Clean" kefe pórus mélytisztítás
- 2 sebességfokozat
- Kicsi és praktikus, ideális útközbeni használatra
- Ergonomikus kialakítású fogantyú puha érintőkapcsolóval
- Fröccsenésbiztos ház (IPX4)
- Gyengéd minden bőrtípusra alkalmas

2. Az olajozáshoz 100%-os tisztaságú ricinus olajat használok gyógyszerkönyvi minőségben. 

 A bőrre felvitt ricinusolaj mélyen a bőrbe jut és stimulálja a kollagén és elasztin termelését, ennek következtében a bőr puha és hidratált lesz. Ezzel késleltethető a ráncok megjelenése, valamint a bőr simább, puhább és fiatalosabb lesz. A ricinusolaj gazdag ricinolsavban, amely megszabadít a pattanást okozó baktériumoktól. Hatékonyan a bőr rétegeibe jutva kiválóan kezelhetőek vele a pattanások. A ricinusolaj kiválóan hidratál. A magas koncentrátumú zsírsavak könnyen a bőrbe jutnak. Így eltüntethetőek a száraz foltok és visszaállítható a bőr hidratáltsága. Ehhez csak egy kis mennyiségű ricinusolajra van szükség. A ricinusolajban lévő zsírsavak miatt ez az olaj kiemelkedik a többi növényi olaj közül. A ricinusolajat számos szépségipari termékben használják, de a bőrápolásra az egyik legjobb anyag, mivel gyorsan hidratálja a bőrt.

Az arctisztítás után a Fiatalság szérumot használom, ami szinte rögtön beszívódik, majd az Arcmester nappali krémmel kenem be vékonyan az arcomat. Ha este végzem a rutint, akkor pedig az Éjszakai krémmel kényeztetem a bőrömet.


Arcmester