HALADÓ 6 HÓNAPOS EGYÉNI ONLINE EDZÉSPROGRAM

Akciós termék

Ha már jártál már arctornára, de kezdő szinten vagy, netán sokat felejtettél, ez az anyag Neked szól. Az eddigihez hasonló koncepcióval megyünk tovább, vagyis havonta lesz egy konzultáció velem, ahol megmutatok mindent, végigtornázzuk a gyakorlatokat és megbeszélünk mindent ami fontos ahhoz, hogy a hónap hátralévő részében Te egyedül tudj otthon gyakorolni majd. Ebben az időszakban tulajdonképpen megerősíted azt a tudást, amit a konzultáción végeztünk, és nem mellékesen ezzel a gyakorlással szépen fejleszted az izmaidat és alakítod az arcodat. Ha közben bármi kérdésed merülne fel én itt leszek segítségként, kérdezhetsz. Nem engedem el a kezedet. Elkezdünk térben is dolgozni és sok új gyakorlatot és módszert végzünk majd izmaid fejlesztésére. Erősítjük a kezdő szinten tanult gyakorlatok erősségét.

MENNYI IDEIG TART?

3-6 hónapi egyéni tempóban

Ez lényeges, hogy van aki többet tud gyakorolni, van aki kevesebbet, ezért nincs kötött időpontja a következő havi kezdésnek, akkor kezded el, amikor Te úgy érzed. Ez a havi bontás csak egy ajánlott általános időszak, ez lehet 2 hét is ha több időd van gyakorolni, de elhúzódhat két hónapra is, ha nem volt időd.
A legideálisabb az, ha folyamatos a gyakorlás, hiszen az izmoknak szükségük van a terhelésre ahhoz, hogy nőjenek.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Minden hónapban egy tréneri konzultációval kezdünk skypon vagy messengeren, ahol bemutatom az aktuális hónap gyakorlatait, végig is tornázzuk azokat együtt és megbeszéljük az esetleges kérdéseidet. A konzultáció után a hónap többi részében hanganyagokkal fogod gyakorolni ezeket a gyakorlatokat. Ha közben bármikor kérdésed van, vagy nem vagy biztos Magadban, emailben vagy telefonon tartjuk a kapcsolatot és segítek. Tehát nem engedem el a kezedet, végig ott leszek.

HOGYAN LEHET BEFIZETNI?


1. Vagy egyben befizeted a 6 hónapot 72.000,-Ft (most akciósan 40.800,-Ft)

3. Vagy lehet két részletben is fizetni a 6 hónapot, az edzésprogram kezdésekor 20.400,-Ft aztán az edzésprogram második felénél is 20.400,-Ft.   


Ha két részletben szeretnéd kifizetni a tanfolyamot, itt megteheted: https://www.arckondi.hu/edzesprogramok-megrendelese/Semmiféle kötelezettséged nincs, bármikor abbahagyhatod.


40 800 Ft 57 600 Ft
Please select variants first

FONTOS! AKI AKCIÓS ÁRON KEZDI, ANNAK VÉGIG MEG IS MARAD AZ AKCIÓS ÁR!