HAJMOSÓ ÉS MASSZÍROZÓ KEFE

Akciós termék

Arcunk kinézetéhez nagyban hozzájárul hajunk állapota is. Az arctorna egyik mellékhatása a hajhullás csökkenése, megállítása, a haj dúsulása. Ehhez segítség a Hajmosó és masszírozó kefe.

A samponozó masszírozó kefével nemcsak alaposabban tisztíthatod meg a hajad, de a masszírozó mozdulatoknak köszönhetően stimulálhatod a hajhagymákat, megelőzve a hajhullást, serkentve a hajnövekedést!  Ezzel a  hatékony kis eszközzel rengeteget segíthetsz a fejbőröd és hajhagymáid állapotán. Sokkal mélyebben és alaposabban tisztít hajmosáskor, eltávolítja a formázótermékek maradványait, a szilikon tüskék pedig gyengéden eltávolítják az elhalt hámsejteket a fejbőrről. Ez különösen hasznos korpás fejbőr esetén.

A hajmosó kefe puha szilikon tüskéivel stimulálja a vérkeringést a fejbőrben, így a hajhagymák több oxigénhez és tápanyaghoz jutnak, ezáltal csökkenhet a hajhullás és serkentőleg hathat a hajnövesztésre. A fejmasszírozó használata azért előnyös, mert a fejbőr jó vérkeringése több tápanyaghoz juttatja a hajhagymákat, így optimálisabb környezetet teremt nekik, főleg ha hajnövesztés a cél.A fejmasszírozó kefe használatával kellemes, relaxált állapotba kerül a fejbőröd, így a hangulatod is javul. 

A fejmasszírozót szárazon is használd, napi pár perc fejmasszázs rendkívül jó hatású. De bemasszírozható vele a hajszérum, hajszesz, vagy bármilyen kezelés, amit a hajhagymáidnak szánsz.

Hogy használd?

Hajmosáskor tégy egy kevés sampont a samponozó masszírozó kefére vagy közvetlenül a hajadra, majd a kefével finom mozdulatokkal haladj végig az egész fejbőrödön. Ha száraz hajon alkalmazod a fejmasszírozót, akkor is ügyelj arra, hogy masszírozás közben finom mozdulatokat használj, ahogyan kellemes.

Méret: kb. 9 X 7 cm

1 490 Ft 3 250 Ft
Please select variants first