Arcmester arckrém 30 ml + Dermaroller

Nincs raktáron Akciós termék6 300 Ft 9 990 Ft

ARCMESTER MEGÚJÍTÓ ARCKRÉM


100%-ban természetes, könnyen felszívódó krém, hipoallergén illattal, mely egész napra megbízható hidratáltságot biztosít és segít megelőzni a ráncok kialakulását és elmélyülését. Egy igazi anti-aging koktél. A bőrfelszín mélyebb rétegeibe képes behatolni és ott megkötni a nedvességet, ezáltal feltölteni a ráncokat. Arctorna mellett is használd, így nem csak belülről támogatod az anti ageing hatást, hanem kívülről is. Könnyű, de tartalmas textúrája finom tapintásúvá varázsolja arcbőrödet, miközben feszesítő ANTI-AGING hatóanyagai a szépségedért harcolnak. Hidratál, regenerál és gazdag hatóanyag összetételének köszönhetően a bőrt élettel telivé, kisimulttá teszi. Könnyű és gyorsan beszívódó állaga nem nehezíti el a bőröd. Használd nyakra és a dekoltázsra is!
Bővebb információ a krémről: https://www.arckondi.hu/arcmester-megujito-arckrem-acmellaval-antiaging/

DERMAROLLER

A dermarolles kezeléssel nemcsak a kozmetikai szalonokban, hanem otthoni körülmények között is szépülhetsz. A kis eszköz valóságos csodaszer, ugyanis rendkívül jó hatással van a bőrre, az eredmény pedig rövid időn belül látható.
A dermaroller egy kollagénindukciós eljárás, mikrocsatornákat nyit meg. Egy rolleren 540 darab tű van. A kis mikorcsatornákon keresztül jobban be tudod vinni a hatóanyagokat. A dermaroller kezelés egyre népszerűbb a szépség világában, egy bámulatos eszköz, mely hatékonyan segíti a bőr regenerációját. A kezelés által bőrünk fiatalos, feszes és ragyogó lesz.
Arcon, nyakon, dekoltázson, illetve bármilyen testterületen alkalmazható a kezelés. Az eljárás során apró mikrosérülések keletkeznek, így a bőr természetes sebgyógyító folyamatokat indít be, melyek segítik a bőr regenerálódását. A kezelés visszafordítja az idő kerekét, javulnak a ráncok, jobb lesz a kötőszöveti vérellátottság, egyenletesebb lesz a bőr felszíne, összébb húzza a hegeket, valamint üdévé és feszesebbé varázsolja a bőrt.
A dermarollert a bőrön végig kell görgetni. Az apró tűk feladata, hogy átlyukasszák a felhámot, vagyis a legfelső réteget, majd behatoljanak a következőbe, az irhába. Mindezt anélkül, hogy bármelyiket is károsítanák.