Arcmasszázs csomag

TARTALMA:
1 DB GUA SHA KŐ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VIDEÓ

1 DB JADE ARCMASSZÍROZÓ ROLLER

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VIDEÓ

NYAK- ÉS TOKAGYAKORLATOK HANGANYAG

12 800 Ft


TARTALMA:

1 DB GUA SHA KŐ
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VIDEÓ
1 DB JADE ARCMASSZÍROZÓ ROLLER
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VIDEÓ
NYAK- ÉS TOKAGYAKORLATOK HANGANYAG


 
LIMITÁLT DARABSZÁM!

GUA SHA KŐ


Az énidő csodálatos kelléke, hűsítő frissítő hatás, tökéletes napindító akkor is ha csak pár perc áll rendelkezésre.
A gua sha a hagyományos kínai orvoslás bevált technikái közé tartozik, és szakértő kezekben számtalan módon hat az egészségre. Használata a meridián rendszer stimulálásán alapul.
A gua sha eszközzel végzett kellemes arcmasszázst azonban Te is megvizsgálták. Az otthoni arcmasszázsnak szépítő és relaxáló hatása van, ráadásul fantasztikusan serkenti a vérkeringést és élénkebbé teszi az arcbőrt.
A Gua-Sha kövek az arcrollerekhez hasonló szépségápolási masszírozó eszközök, tehát használatuk az arcrollerek minden pozitív hatását kifejti, ezért speciálisan kialakított alakjuk és méretük által jó eredményeket lehet elérni velük. Alapvető különbség a két eszköz között, hogy alkalmazásuk eltérően történik. A Gua-Sha kövekkel célzottabb kezelés szükséges, így némileg időigényesebb az eljárás és a masszázs kivitelezése is más elvek alapján történik.
A gua sha masszázs legfontosabb hatásai:serkenti az arcbőr vérkeringését és visszaadja az egészséges megjelenést.Eltünteti a ráncokat, a szem alatti karikákat és a pigmentfoltokat. Mérsékli az arcizmok feszülését.

JADE ARCMASSZÍROZÓA jáde köves bőrápoló eszközök csökkentik a finom ráncokat, minimalizálják a megnövekedett pórusokat, ösztönzik a kollagén termelést. A jáde roller egy kicsi és egy nagy görgővel rendelkezik, amelyek kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy az arc minden területén könnyen csússzanak, beleértve a szem körüli érzékeny területet is. Zöld jadéból készült kézi masszázs henger. Mindkét végén görgő ásvány található a kisebb és nagyobb területek masszírozására. A kisebb görgőfejjel tudod a szem alatti részt masszírozni.
A jade kő a legértékesebb és legnemesebb féldrágakő a keleti gyógyászatban. A jáde jelképezi a női szépséget.
A kő rezgései megegyeznek az emberi sejtek rezgéseivel. A jadeitet a fiatalság kövének nevezik - újjáéleszti a bőrt, ragyogóvá és élettel telivé varázsolja.
A jáde kő használata évezredekre nyúlik vissza, amikor ősi dinasztiák legelőkelőbb és leggazdagabb asszonyainak volt az első számú szépségápolási eszközük. Megszámlálhatatlan pozitív energiája a bőrre is kisugárzik.
Mindennapos használat során a bőr feszesebbé, fiatalabbá válik, emellett visszanyeri természetes ragyogását. Arckrémmel együtt használva mélyebbre juttatja a hatóanyagokat, ezáltal felerősítve annak pozitív hatásait. A szem környékén serkenti a vérkeringést, ezzel halványítja a sötét karikákat és csökkenti a puffadást. A test többi részét masszírozva lazítja és nyugtatja az izmokat.
A Jade ásványról: A kőnek misztikus befolyást tulajdonítanak: jó szerencsét, egészséget és a rossz szellemektől való védelmet biztosítja tulajdonosának. Béke köve, hiszen megnyugtatja az elmét. A jade megnyugtatja a lelket, egyensúlyt teremt az energiaáramlásban, erősíti az idegrendszert, és elűzi a rossz közérzetet. Vonzza a szerencsét, a tisztaság és a nyugalom jelképe.
A kövek tisztítása: A köveket rendszeresen ajánlott megtisztítani, hiszen magukba szívják az energiát, ami telítheti őket annyira, hogy saját sugárzásuk fénye elhalványulhat. Tegyük folyó víz alá minél hosszabb időre (min.5-10 perc) őket. A tisztításra azért van szükség, mert minden kristály olyan, mint egy kis mikrochip, vagyis tárolja az árut, így a betegségeket is. Ezektől, pedig minden alkalommal meg kell szabadítanunk őket ahhoz, hogy hatékonyan gyógyítsanak.

NYAK- ÉS TOKAGYAKORLATOK HANGANYAG

A nyak és toka bőrének tornáztatására összeállítottam Egy hanganyagot, melyet Mindenki Teljes biztonsággal és arctorna alapok nélkül IS Egyedül végezhet. 13 egyszerű, de hatásos gyakorlat a szép nyakért és a toka ellen.Jó gyakorlást kívánok!