Arcizomedző labda és 1 pár arcizomedző rágóka

Ünnepi ajánlat

Ez az arcformáló labda aktiválja az izmokat az arcban és a nyakban egyaránt. Nagyon jó kiegészítője lehet az arctornának is, mivel az arc alsó izmait edzi, melyeket nehezen lehet teljesen visszatornázni, illetve elég sok idő kell hozzá, hiszen az arc egész súlyát kell emelniük.

Akinek le van csúszva az arca, annak kiváló plusz segítség lehet. Olyan mintha az arcoddal súlyzóznál. Ráadásul az ínyedet is jól átmasszírozza. Javul az arcban a vérkeringés a használata során. Az állkapcsodat is tornáztatja. Használata közben főleg azokat az izmokat stimulálja, melyek a toka és nyak állapotára hatnak ki és az arc alsó részeit tartják. De mind az 57 izmot megmozgatja alaposan.

A lapos lyukacsos arcizomedző rágóka szintén ezeket tudja, de ezek puhábbak és a szájba is helyezhetőek oldalt és hátul. Így az ínyünket is alaposan átmasszírozzák. Itt is több erősség van, fehér, szürke és fekete. Élelmiszer minőségű szilikonból készül , BPA mentes, ugyanabból az anyagból készül, mint a babacumi. Ez az őrlőfogakat használja az edzéshez. Ezeket lehet párban is használni.

A csomaghoz fekete vagy lila labda választható.
8 000 Ft 10 000 Ft

BŐVEBB INFORMÁCIÓK AZ ARCIZOMEDZŐ LABDÁRÓL ÉS A RÁGÓKÁRÓL ITT: