V -FACE elektromos arcformázó készülék

Csomag tartalma:
1 *Karcsúsító kozmetikai eszköz
1 *USB töltőkábel
1 *Útmutató
1 *Csomagolódoboz

11 500 Ft


1. Ez az elektromos V arcformázó masszírozó magas frekvenciájú rezgéssel rendelkezik 3500/perc, ami hatékonyan emeli és feszesíti a bőrt.

2. Piros fényterápia: Ez az intelligens arcemelő eszköz javítja a bőrsejtek aktivitását, elősegíti az anyagcserét és a kollagén szekréciót, felgyorsítja a vérkeringést, fokozza a bőr rugalmasságát, javítja a bőrt é
3. Narancs fényterápia: megelőzi a bőr kiszáradását, növeli a bőr rugalmasságát , késlelteti a bőr öregedését
4. Zöld fény terápia: érdes bőr, ráncok, mitesszerek, fáradtság és lelki stressz okozta pattanások 
5. Kék fény terápia: Amikor az elektromos arcmasszírozó kék fényt használ, gátolja a gyakori bőrgyulladást, fehéríti a bőrt, eltávolítja a ráncokat, összehúzza a pórusokat, nyugtatja a bőrt és jó állapotban tartja.
6. Lila fényterápia: eltávolítja a bőr méreganyagokat, lelassítja a melanintermelést, kitágítja a hajszálereket, aktiválja az enzimeket és megelőzi a gyakori, gyengébb bőrbetegségeket. 


A nagy frekvenciás áll karcsúsító masszázs gép hatékonyan aktiválja a bőrsejtek anyagcseréjét, hogy felgyorsítsa a bőr helyreállítását és erősítse a bőr rugalmasságát az arcemelés és feszesítés érdekében.
Az áll karcsúsító gép EMS mikroáramot alkalmaz a mély izomsejtek aktiválásához és a kollagén termelésének fokozásához, hatékonyan segít csökkenteni a ráncokat, összehúzza a pórusokat, feszesebbé teszi a bőrt és javítja a felszívódás hatékonyságát.
A nyugtató, melegítés fokozhatja a szövetek regenerálódását, megnyitva a pórusokat, és javítva a krém, testápolók és más bőrápolási termékek felszívódását.
Az infravörös fizioterápia elősegítheti a vérkeringést, helyreállíthatja az enzimaktivitást, lassíthatja a melanint, hogy megelőzze a pattanásokat és más, egészségtelen bőrbetegségeket.
Elasztikus hevederrel és állítható csattal ellátott V alakú emelőszíj széles körben megfelel a különböző fejméreteknek a tökéletes illeszkedés érdekében.
15 perc használat után automatikusan kikapcsol, hogy elkerülje a túlzott felhasználást.
Könnyű és hordozható, közvetlenül tölthető USB-n keresztül, bármikor és bárhol élvezheti a vezeték nélküli használatot, otthoni és utazási célokra egyaránt alkalmas az áll karcsúsító gép.

1-3 fokozat: bőrápoló tisztító mód 
4-5 sebességű feszesítő mód
6-tól felfelé sebességű lifting mód: arcemelő és áll formáló