Kezdő 6 hetes egyéni online arctorna edzésprogram

Megrendeléskor a személyes átvételt jelöld meg, mivel online termék!

59 000 Ft

Ez az intenzív egyéni edzésprogram azoknak szól, akik tudnak többször is gyakorolni egy héten és gyorsan szeretnék elsajátítani az arctorna alapjait. A gyakorlás csak pár percet vesz igénybe.Ezzel a programmal teljesen kezdőként is biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online egyéni edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz hanganyagos segítséged van. A Te arcodra szabott gyakorlatok.

Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre és egy adag elszántságra.Harcolj a ráncok ellen egy teljesen természetes módszerrel!

Tulajdonképpen a 6 hónapos anyagot fogod elsajátítani 6 hét alatt, de teljesen ugyanazt a tudást adom át csak intenzívebben.

Minden héten egyszer találkozunk egy számodra is megfelelő időpontban skypon vagy messengeren és begyakorlunk egy adott arcterületre gyakorlatokat. A hét többi napján Te ezt fogod gyakorolni egyedül hanganyagokra.

Ha bármi kérdésed van, természetesen kérdezhetsz emailben vagy bejelentkezhetsz ingyenes konzultációra, ez benne van a tanfolyam díjában. Tehát ott leszek ha segítségre van szükséged.

Az intenzív edzésre folyamatosan lehet jelentkezni. 

BŐVEBBEN AZ EDZÉSPROGRAMRÓL A KÉPRE KATTINTVA