Kezdő 3 hónapos online edzésprogram

Akciós termék
35 000 Ft 90 000 Ft
Ezzel a programmal teljesen kezdőként is biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online egyéni edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz hanganyagos segítséged van. A Te arcodra szabott gyakorlatok.Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre és egy adag elszántságra.Harcolj a ráncok ellen egy teljesen természetes módszerrel! Most még bevezető áron!!

Megrendelésnél a személyes átvételt jelöld meg.
A befizetés beérkezése után emailben egyeztetünk egy időpontot és már kezdhetünk is:)


KIKNEK SZÓL ?


Teljesen kezdőnek, akik még soha nem jártak arctornára. Akiknek a természetesség még értékkel bír.


HOGYAN MŰKÖDIK?


Minden hónapban egy tréneri konzultációval kezdünk skypon vagy messengeren, ahol bemutatom az aktuális gyakorlatokat, végig is tornázzuk azokat együtt és megbeszéljük az esetleges kérdéseidet. A konzultáció után a hónap többi részében hanganyagokkal fogod gyakorolni ezeket a gyakorlatokat. Ha közben bármikor kérdésed van, vagy nem vagy biztos Magadban, emailben vagy telefonon tartjuk a kapcsolatot és segítek. Tehát nem engedem el a kezedet, végig ott leszek.
Amikor letelik a hónap, vagy amikor úgy érzed, begyakoroltad az új gyakorlatokat , bejelentkezel a következő konzultációra és folytatjuk . Mindig átbeszélünk mindet, hogy biztos legyél Magadban. Sokat ismétlünk. Minden alkalommal újabb gyakorlatokat fogsz megtanulni, így egyre bővül a gyakorlatsorod. Egyéni edzésprogram, kifejezetten a Te arcodra szabva. 25-75 éves korig bárki elkezdheti.

MOST VIDD EL 35.000,-FT-ért


Ebbe minden beletartozik,
- a 3 havi konzultáció (edzés) nagy gyakorlatú vezetőtrénerrel,
- a begyakorlás,
- a letölthető hanganyagok és a folyamatos kontroll,
- az esetleges e-mailes vagy online konzultációk (maximum havonta 1)


3 hónapos edzésprogram