3 HÓNAPOS EGYÉNI KEZDŐ EDZÉSPROGRAM

BLACK FRIDAY

Ezzel a programmal teljesen kezdőként is biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online egyéni edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz hanganyagos segítséged van. A Te arcodra szabott gyakorlatok.Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre és egy adag elszántságra.Harcolj a ráncok ellen egy teljesen természetes módszerrel! Most még bevezető áron!!

KIKNEK SZÓL ?
Teljesen kezdőnek, akik még soha nem jártak arctornára. Akiknek a természetesség még értékkel bír.

MENNYI IDEIG TART?

3 hónapig

HOGYAN MŰKÖDIK?

Minden hónapban egy tréneri konzultációval kezdünk skypon vagy messengeren, ahol bemutatom az aktuális gyakorlatokat, végig is tornázzuk azokat együtt és megbeszéljük az esetleges kérdéseidet. A konzultáció után a hónap többi részében hanganyagokkal fogod gyakorolni ezeket a gyakorlatokat. Ha közben bármikor kérdésed van, vagy nem vagy biztos Magadban, emailben vagy telefonon tartjuk a kapcsolatot és segítek. Tehát nem engedem el a kezedet, végig ott leszek.

Amikor letelik a hónap, vagy amikor úgy érzed, begyakoroltad az új gyakorlatokat , bejelentkezel a következő konzultációra és folytatjuk . Mindig átbeszélünk mindet, hogy biztos legyél Magadban. Sokat ismétlünk. Minden alkalommal újabb gyakorlatokat fogsz megtanulni, így egyre bővül a gyakorlatsorod. Egyéni edzésprogram, kifejezetten a Te arcodra szabva.

MOST 48.000,-FT HELYETT 24.000,-FT

24 000 Ft 48 000 Ft