NYAKAS VAGY DE NEM SZERETNÉL TOKÁS LENNI?

NYAK ÉS TOKAGYAKORLATOK

A nyaki bőrt ugyanúgy tornáztatni kell, mint az arcot. Amikor a nők a ránctalanítási technikákra gondolnak, sokszor megfeledkeznek a nyaki ráncok kezeléséről. A ráncok akkor jelennek meg, ha a kötőszövet és a bőr alatt található zsírréteg megsérül, vagy a bőr veszít nedvességtartalmából és a nyaki izmok elvékonyodnak, de okozója lehet a helytelen életmód is.


Hatalmas előnyt jelenthet, ha megfelelő figyelmet fordítunk a nyakon található érzékeny, vékony bőr ápolására a mindennapokban. Tornáztatással és egy jó krémmel megelőzhetőek a ráncok vagy a már kialakultak szépen eltüntethetőek.

                                                                                                                                            (Fotó: Alexander Krivitskiy )

Mivel itt is keletkeznek elhalt hámsejtek, nem árt, ha heti egyszer a nyak bőrét is leradírozod. Ez ne tartson tovább öt percnél, és kizárólag finom alapanyagú radírt válassz. A radírozás utat enged a friss bőrsejteknek, így az ragyogó és puha lesz.

Ezután jöhet egy kényeztető pakolás, ami hidratálja és értékes tápanyagokkal látja el a bőrt. Ez lehet például összepréselt banán és olívaolaj, amit tizenöt percig hagyj hatni, majd langyos vízzel moss le. A banán tele van A-, E-és C-vitaminnal, valamint antioxidánsokkal, így a bőrt fiatalon tartja. 


Az olívaolaj ugyancsak tartalmazza ezeket a vitaminokat, továbbá béta-karotint is. 

Ajánlom még az ARCMESTER megújító krémet, mely kiváló anti aging anyagokkal és természetes anyagokkal van elkészítve, így a nyak és dekoltázs ápolására is kiváló. Bővebb információ a krémről a képre kattintva.

A másik kedvenc termékem amit naponta használok, a Fiatalság szérum.

Arcra, nyakra és dekoltázsra kitűnő választás.

Bővebb információ a képre kattintva


Rengeteg gyakorlat van a nyaki bőr karbantartására, és ehhez hozzátartozik a toka tornáztatása is.

A nyak területe sajnos hamar öregszik, hiszen állandó mozgásban van, a bőr gyűrődik, emellett kevés a faggyúmirigy, ami újrazsírozná a bőrt, ami ráadásul vékonyabb, mint a test többi részén.

Bőrápolás közben arra is gondoljunk, hogy a fej- és testtartás szintén befolyásolja a nyak és a dekoltázs állapotát!

Aki lehorgasztott fejjel, összegörnyedve jár, már idő előtt megfigyelheti a gyűrődéseket ezeken a testrészeken. A hátat tehát egyenesen, a fejet felemelve tartsuk! A hosszabb ideig tartó egyenetlen terheléseket lazító gyakorlatokkal semlegesítsük! Hetente 2-4 alkalommal a nyak izmait és a mellizomzatot is tanácsos megtornáztatni.

(Fotó: Catherine )

Az sem mindegy, milyen magas párnán alszunk. A kispárna ne legyen vastagabb, mint a váll szélessége.


Helyezd el úgy a monitorodat, hogy ne kelljen lefelé nézned. 


Szintén jót tehet a helyesen elvégzett hasprés. Talán furcsán hangzik, de ilyenkor a nyak is dolgozik, így az apró izmok megerősödnek, és a bőr is tónusosabb lesz. Arról nem is beszélve, hogy a toka is csökkenhet. 

(Fotó: Jonathan Borba )


De kifejezetten a nyak tornáztatására is vannak egyszerű, de hatásos gyakorlatok.


Fotó: ( Ali Abiyar )A nyak és toka bőrének tornáztatására összeállítottam egy hanganyagot, melyet mindenki teljes biztonsággal és arctorna alapok nélkül is otthon egyedül végezhet. 13 egyszerű, de hatásos gyakorlat a szép nyakért és a toka ellen.

Jó gyakorlást kívánok!

HANGANYAGOS GYAKORLATOK LETÖLTHETŐ FORMÁBAN

Tokád és nyakad ugyanúgy megérdemli a törődést, mint tested bármelyik része.

Tegyél érte ugyanúgy.AJÁNLATOM MÉG A GYAKORLATOK MELLÉ:

 A NYAK- ÉS TOKATRÉNER


Arcod ápolt kinézetéhez hozzátartozik a nyak és toka területe is. Hiába tünteted el a ráncokat az orcádról, ha a folytatása egy lógó toka. Arctornatrénerként sok gyakorlatot ismerek és használunk is a nyak és toka területének karbantartására, de ez a kis gépecske meglepően jól felgyorsíthatja a folyamatokat és nem kell sokat rászánnod csak eleinte napi pár percet (akár tévénézés közben ), aztán pedig hetente pár percet. Amit én hozzá tudok adni a folyamathoz egy ingyenes skypeos betanító konzultáció, ahol személyre szabva, vagyis tokára és nyakra szabva tudok Neked segíteni, ha szükséges. Megmutatom, hogyan használd a tokagépet és milyen gyakorlatokat végezz és hányszor ahhoz, hogy tényleg működjön a folyamat. Van olyan tanítványom, aki a tokagéppel hosszú évek óta tartó nyaki fájdalmát tudta eltornázni, mivel a kis gépecske oldja a feszültséget a nyak izmaiban és erősíti is azokat. Nem egy bonyolult gép, nem egy stílus, vagy dísz, amit kitehetsz a polcra, hogy "hú neked ilyen is van", de garantáltan hasznos és használ:)


Napi pár perces edzéssel szépen karbantarthatod tokádat és nyakadat.

Eleinte használd naponta pár percig, majd 2-3 hét után, hetente egyszer.

3 különböző erősségű spirállal: gyenge, közepes és erős.


DOLGOZD LE!

A TOKAGÉP ÁRA: 7.990,-Ft

Megrendelés

FONTOS! A MEGRENDELÉSEKNÉL 24 ÓRÁN BELÜL UTALD ÁT A TERMÉK VAGY SZOLGÁLTATÁS DÍJÁT! 


Vissza a kezdőlapra                                                                Következő oldal

Arcmester

web counter