REFERENCIÁK

"Egy barátnőm keltette fel az érdeklődésemet az arctornával és Gabival kapcsolatban. Kaptam egy telefonszámot és egy ingyenes kipróbálási lehetőséget. Már az első beszélgetésnél elvarázsolt Gaby hangja és kedvessége. Nagyon megtetszett a módszer és benne is maradtam a programban. Mivel kicsit lusta vagyok, igy azt választottam, hogy hetente 2x együtt tornázunk online, már bő egy éve. Ez nagy motivációt ad, hogy megtartsam a rendszerességet, aminek az az eredménye, hogy az arcbőröm egyre rugalmasabb, és egyre több arcizmomat tudom akaratlagosan megmozdítani. Szívesen használom Gaby sajátmárkás arckrémeit is nagyon hálás érte a bőröm torna után. Alig várom az órákat, Gaby dallamos hangját és kedves személyiségét. Teljesen beépült az életembe.Szeretettel ajánlom őt mindenkinek."
Éberhardt Mária 61 éves 

Nagyon szeretek arctornázni Gabival, mert nagyon gyors és látványos az eredmény. Volt aki megkérdezte, hogy fogytam? .., mert olyan formás lett az arcom. De ami a legjobb sztori:Mira lányom iskolája előtt várakoztunk szülők- nem volt még a maszk hordása kötelező- és egy apuka baráti üdvözlésként adott két puszit, majd megjegyezte:- Neked milyen kemény az arcod! Kell ennél több visszajelzés?Ugye nem?! Szívből, szeretettel ajánlom Gabit!"

Gabler Melinda 47 éves

"4 évvel ezelőtt kezdtem el Gabyhoz arctornára járni egy barátnőm ajánlására, aki nagyon pozitív tapasztalatokról számolt be. Célom a fiatalság megőrzése volt, mert genetika ide vagy oda, tudtam hogy 34 évesen ha nem teszek az arcom fitten tartásáért, akkor nemsokára engem is utolér a korom. :-) Ráncok még szerencsére nem alakultak ki, viszont egyre gyakrabban vettem észre, hogy a sok késői lefekvés eredményeképpen egyre nyúzottabb ls fáradtabb volt az arcom. Néhány alkalom után ez teljes mértékben megszűnt, újra üde lett a bőröm és a ráncok azóta sem támadtak meg. :-) Idén töltöttem be a 37 . évemet, de szerencsére még mindig huszonévesnek néznek -) Azt hiszem életem végéig csinálni fogom a tornát, mert nekem maximálisan bizonyított. Gaby személyében egy nagyon lelkiismeretes, precíz oktatót és mindemellett egy csodálatos embert ismertem meg, tiszta szívvel ajánlom mindenkinek aki szépülni, fiatalodni szeretne vagy csupán csak szeretné megőrizni a jelenlegi üde, ránctalan arcát!"
Ujj Alexandra 40 éves

Marida 66 éves.
Nem csak gyönyörű arca van, hanem a lelke is olyan szép. A belső jóság kisugárzik. ❤️

Rózsa Zsuzsa, aki 50 éves, fotóművész.

Andi 52 éves és gyönyörű.

" Nagyszerű dolognak tartom a online konzultációval és hanganyagokkal kombinált egyéni edzést. Szerintem a hazai piacon egyedülálló. Segítségével biztonságosan, szakember felügyelete mellett gyakorolhatok a saját otthonomban, és a saját tempómban. "
Pataricza Gabriella

.

" Számomra nagyon hasznos volt, mai napig gyakorolok az elküldött hanganyag alapján. Azért döntöttem az arctorna mellett, mivel soha nem festettem magam inkább valami természetes módját szerettem volna választani az arc öregedésének lassítására :) Szerintem klassz módszer és Gaby egy szupi edző :) "
Kis Tünde

"Pár évvel ezelőtt olvastam az arctornáról, és a sok hatástalan "fiatalító" krém és csodaszer után gondoltam kipróbálom. Az első órák után úgy éreztem, én soha nem leszek képes azokat az arcizmokat mozgatni, amiket Gaby az órák során mutatott. Valójában abban is kételkedtem, hogy nekem egyáltalán vannak olyan izmaim. Gaby fantasztikus tanár, személyre szóló, változatos gyakorlatokat csináltat az emberrel, amiknek hatására idővel megmozdultak azok az izmok, és érezhetően megerősödtek. Képessé váltam akaratlagosan megszorítani őket! Egy-két hónapnyi szakszerű edzés után ismerőseim megkérdezték, milyen arcfiatalító technikát használok, hisz mindenkinek feltűnt a torna hatása. Az arctorna kitartást és rendszerességet kíván, valamint szakértő edzőt, de nagyon hatásos a ráncok ellen, és az arcunk feltöltötté válik általa.
Mindenkinek jó szívvel ajánlom!"
Náray Krisztina Abu Dhabi

" Hogy mit kaptam az arctornától? Például azt, hogy a minap majdnem kihajítottak a mammográfiáról azzal, hogy mit keresek én itt ennyi idősen?! Aztán a papírjaimat látva kicsit szabadkoztak, hiszen bőven benne vagyok az érintett korosztályban - de persze cseppet sem bántam a félreértést! Csak annyit mondtam magamban: köszönöm, Gaby! :)4 éve, amikor még nem arctornáztam, gyakran néztem úgy a tükörbe (pláne kialvatlan éjszakák után), hogy "Úristen! Ki ez az öreg néni, aki visszanéz?!" Ma már tudom, hogy a pihenés az arctornával a legjobb "kombó".
Ha most tükörbe nézek, legtöbbször azt érzem: igen, ez én vagyok.Ezekért a remélt eredményekért kezdtem arctornázni, de arra nem számítottam, hogy egy ennél is nagyobb ajándékot kapok. Megismerhetem azt az arcmestert, aki nemcsak nagyon gondosan és lelkiismeretesen tanít, hanem akivel igazi felüdülés találkozni is. Lénye, kedvessége, megnyugtató hangja meditatív élménnyé teszi az órát: olyan derűs és kipihent leszek még egy fárasztó foglalkozás után is, mintha legalábbis jógáról érkeznék. Nem tudni, mi a titka, de a vele való puszta együttléttől nemcsak a ráncok, hanem az idegszálak is kisimulnak :) "
S.Márti nyelvtanár

"Nagyon elégedett vagyok a tornával, már az első alkalommal biztos voltam benne, hogy eredményes is lesz. A mélyebb ráncaim is simulni látszanak, több embernek feltűnt már, hogy főleg torna után milyen szép és kisimult az arcom. Gabi nagyon ügyesen vezényel, könnyen rá tudok hangolódni a gyakorlatokra és még az óra után is a fülemben csengenek az utasítások. Boldog vagyok, hogy rátaláltam erre a lehetőségre."
Hüse Bernadett

" Csak ajánlani tudom az arctornát mindenkinek: a módszer nagyon élvezetes, Gabi pedig szuper edző, változatos órákat tart, minden alkalommal más-más gyakorlatokat ad, nagyon kreatív! " R.Zsófia

" A 6 hónapos online edzésprogram közepén tartok. Az eddig leadott anyag korrekt volt, érthető és részletes. Örülök, hogy rád találtam. "

Radics Anita

" Nagyon praktikusnak találom az online edzésprogramot és abszolút megnyugtató, hogy állandó konzultációs lehetőség társul hozzá. A konzultációkon bátran kérdezhetek és szinte baráti hangulatban telik az idő. Ez pedig Gaby érdeme.."
Borsosné Kun Mária

"Nem is gondoltam, hogy ilyen sok gyakorlatot és mozdulatot meg tudok csinálni az arcizmaimmal, nagyon érdekesnek és hasznosnak tartom az arctornát. Mivel a természetes módszerek híve vagyok, nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a módszert."

"Az arctorna minden kozmetikai beavatkozást felülmúl. Nem is értem, minek fizetnek nők ezrei a drágábbnál drágább eljárásokért, amikor egy kis tornával ugyanazt a hatást el tudnák érni? Gabi ebben remek segítséget nyújt. Nagyon lelkiismeretes, munkája egyben a hobbija is, és minden támogatást megad ahhoz, hogy a hölgyeknek - kortól függetlenül - szép és kisimult arcuk legyen."
Móra Eszter

"Az arctorna számomra egy új lehetőség a fiatalos külső megőrzésére, amiről meglehetősen kevés szó esik a modern szépségápolásban. Mivel viszonylag fiatalon kezdtem, "nincs túl sok javítanivaló", így szembetűnő eredményt se várhatok. Viszont maga az elmélet, hogy arcunk izmait edzzük, tetszik és remélem, hosszú távon megmutatkozik a hatása, arcom sokáig fiatalos marad. A torna változatos, a gyakorlatok érthetőek, és kellő ismétléssel nem nehéz az elsajátításuk se. Időnként fájdalmasak, de ez mind a célt szolgálja. Úgy gondolom, megéri bizalmat szavazni mind Gabynak, mind a tornának."
Kalapos Renáta

"Rendszeresen 2 hónapja végzem a gyakorlatokat, ez idő alatt látványosan csökkentek a homlokráncaim! Nem adom fel, rendületlenül növesztgetem az arcizmaimat! Gabi barátságos, segítőkész, kommunikatív. Az órák vidám hangulatban telnek."
Szabóné Csorba Erika 48 éves pedagógus

"Az életemnek volt egy nagyon nehéz szakasza, amely lelkileg nagy terhet jelentett a számomra. Sajnos ez az arcomon is egyre jobban meglátszott. Beesett, fáradt, színtelen volt. Mivel a természetesség híve vagyok, olyan megoldást kerestem, amely a kémiai anyagoktól mentes. Örömmel találtam rá az arctornára, amelyet rendszeresen 3 éve végzem. Gabi türelme, szakmai felkészültsége átsegített az első bizonytalanságokon. A kitartó arctorna egy fiatalos, teltebb, kisimultabb arcot eredményezett. A szemtorna pedig a szememet is erősítette . A 3 év alatt a monitor rendszeres használata ellenére sem kellett erősebb szemüvegre váltani, sőt orvosi vizsgálat is bizonyította, hogy a látásom a korom ellenére erősödött. Aki a természetesség híve, mindenkinek csak ajánlani tudom, eredményes, látványos! Egy hálás tanítványod ."

"Hosszú ideje követtem Gaby oldalát, míg magam is belevágtam a tornába. Bárcsak előbb kezdtem volna. Nem csak Gaby szakmai tudása, megbízhatósága, de támogató kedvessége is napról-napra arról győzött meg, hogy a munka, amit végez, valóban hatásos. Egy, másfél hónap elteltével láthatóvá vált az eredmény. Az arcom tónusosabb lett, az apró ráncok kezdtek kisimulni, a bőröm minősége javult. A torna mellett használom Gaby kozmetikumait, melyek üdéve varázsolják a bőrömet. A küldött hang-es videóanyagok segítenek az otthoni gyakorlásban. Köszönöm Gabynak a lehetőséget, nem csak külső szépülésem, de önbizalmam növeléséért. " Éva

Csak szakember vezetésével kezdj hozzá az arctornához! Arcizmaink túl közel vannak egymáshoz, igen kis terület az, amin dolgozunk. Rendkívül erős izommunkáról van szó. Egyes területek hatással lehetnek egymásra, kiváltképp az arc bőrére. Ennek elkerülésére egy védőrendszer lett kifejlesztve. Edzéseinken e védőrendszer segítségével dolgozunk. Öncélú kísérletekkel tökéletesen eltorzíthatja arcát, tönkreteheti bőrét, visszafordíthatatlan folyamatokat állíthat be, aki nem szakember. Tréner nélkül ne kezdj hozzá!

A trénernek tájékoztatást kell adni ha már voltál izmokat érintő plasztikai műtéten, BOTOX kezelésen, vagy egyéb arcbeavatkozásod volt, illetve bőr ( ROSACEA ), vérnyomás, csigolya, állkapocs izületi, szem problémád van. Ezen esetekben edzés előtt konzultálj trénereddel és kezelő orvosoddal.

web counter