Szájápoló stift csomag- 3 db

2019.10.08

Ajakbalzsam szett, minden esetre :-) Egy Rózsaszín, egy Natúr és egy Mentás ajakbalzsam csupán kettő darab áráért.

Hogy milyen érzés használni?
Képzeld el, hogy egy kellemes meleg és bársonyos, alig érezhető védőréteg burkolja be az ajkaidat. Ha szereted a színeket, biztosan ismered az érzést, amikor a rúzs kiszárítja az ajkaidat. Ilyen többé nem lesz. A barna vagy rózsaszínű ajakbalzsamot akár önállóan, akár a kedvenc rúzsod fölé kenve is használhatod.
Ha nem ragaszkodsz a színekhez, akkor neked a legjobb választás a natúr változat. Ezt férfiak és kicsi gyermekek is használhatják. Meg nagyok is :)
Ha pedig szereted az izgalmakat, akkor bizsergesd meg a hétköznapokat egy kis borsmentával :) (mert mentás ajakbalzsamot is választhatsz) Ez a változat 6 éven aluliaknak nem ajánlott!:)
Neked melyik lesz a kedvenced?

Csokoládéillatú, puha és finoman csillogóak lesznek az ajkaid, ha ezekkel a stiftekkel véded és ápolod őket.

Ára: 2990,-Ft


Ha szeretnéd megrendelni töltsd ki az alábbi űrlapot, írd be az üzenet mezőbe ha több darabot rendelsz, továbbá, hogy hogyan szeretnéd átvenni a termé(ke)ket. Személyesen Budapesten a X. kerület Dombtető u. 10.-ben lehet átvenni előre egyeztetett időpontban, illetve lehet kérni Foxpost csomagautomatába vagy házhozszállítással. Az automatába szállítás ára: 699,-Ft, a házhozszállításé 1250,-Ft. Az űrlap elküldése után emailben megkapod a számlaszámot ahova utalhatsz. Előre utalás után tudom postázni a terméket.