24. videó:Szem alatti területre 2000,-Ft

2021.10.12

A szem alatti terület edzése nagyon jó a táskákra, a duzzanatra és a karikás szemre.

Az alsó szemhéj dolgoztatásával megerősíthetjük a szem alatti izmokat, mely megelőzi a szem táskák kialakulását, vagy eltünteti a már meglévőeket. Kisimítja az itt található ráncokat. A videóban azt is megtanítom, hogyan lehet ezt a mozdulatot elsajátítani.


Ha van az arcodon speciális problémád, itt találhatsz olyan videókat, melyek segíthetnek ezek megoldásában. Ez nem arctorna, hanem arckondi lesz, nem kell hozzá feltétlenül arctorna tudás, el tudod végezni anélkül is. Aki arctornázik az az edzések kiegészítéseképpen használhatja ezeket a gyakorlatokat. Arcjóga és arckondi gyakorlatok keveréke. A képre kattintva meg tudod rendelni és az utalásod beérkezése után már tudod is használni ezeket link birtokában. A rendelésnél mindegyik videó ára fel van tüntetve. A linket (vagy linkeket) emailben fogom elküldeni. Természetesen ha nem megy, vagy szeretnéd velem begyakorolni, tudsz konzultációt kérni hozzájuk. Használd egészséggel!

A videóknál mindig a személyes átvételt jelöld meg, linket fogok küldeni a felhasználáshoz, nem kell postai díjat fizetned.

24. videó megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

web counter