18. videó: Szemmozgató izmok erősítése 2000,-FT

2021.10.11

A szemmozgató izmok erősödése kapcsolatban van a látásunkkal. 

Akkomodálási gyakorlat - Az alkalmazkodáshoz szükséges izomrendszer gyakorlata. A gyakorlat lényege egy fixált kép, szöveg távolítása-közelítése.

Főleg az olvasó szemüveget viselőknek ajánlom.

A szemészetben is egyre nagyobb teret hódít a hagyományos orvoslás mellett a természetes, alternatív vagy kiegészítő gyógymód. Utóbbiak közé tartozik a szemerősítő torna, szemjóga is.

A szemtorna módszerének atyja William Horatio Bates amerikai orvos (1860-1931). Elméletének alapja, hogy a szemek "csak" érzékszervek, passzív fogadók, az észlelés valójában az agyban történik, ahol a kép háromdimenziós élménnyé áll össze. A jó látás feltételei ezzel összefüggésben 90 százalékban pszichikai eredetűek.

A szemproblémák hátterében a helytelen nézési szokások miatt kialakult károsodás feltételezhető. Szerinte a szemüveg viselése rögzíti ezeket a rossz szokásokat. Bates tréningjének célja a látószervet visszavezetni a helyes nézési technikához, így segítségével a szemüveget véglegesen félre lehet tenni.

A módszer vitathatatlan előnye, hogy a gyakorlatok könnyen elsajátíthatóak, és a megfelelően kiválasztott betegségek (kancsalság, összetérítési gyengeség, szemizom bénulás, alkalmazkodási képtelenség) esetén óriási eredmények érhetők el.

Ára: 2000,-Ft

Videó megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

web counter