17. Videó: Szájzugemelő gyakorlat 2000,-Ft

2021.10.10

A szájzug emelésére való gyakorlat, megelőzheted vele a száj lefelé görbülését, vagy visszaerősítheted az izmot. A "lebiggyedés" nagyon gyakori, lehet genetikai eredetű, de a fő ok a szájzugemelő izmok fokozatos gyengülése. A gyenge izom nem képes megtartani a szájzugokat eredeti helyükön, így azok egyre jobban lefelé görbülnek és egy idő után ráncok is megjelennek. 

Ára: 2000,-Ft


Ha van az arcodon speciális problémád, itt találhatsz olyan videókat, melyek segíthetnek ezek megoldásában. Ez nem arctorna, hanem arckondi lesz, nem kell hozzá feltétlenül arctorna tudás, el tudod végezni anélkül is. Aki arctornázik az az edzések kiegészítéseképpen használhatja ezeket a gyakorlatokat. Arcjóga és arckondi gyakorlatok keveréke. A képre kattintva meg tudod rendelni és az utalásod beérkezése után már tudod is használni ezeket link birtokában. A rendelésnél mindegyik videó ára fel van tüntetve. A linket (vagy linkeket) emailben fogom elküldeni. Természetesen ha nem megy, vagy szeretnéd velem begyakorolni, tudsz konzultációt kérni hozzájuk. Használd egészséggel!

A videóknál mindig a személyes átvételt jelöld meg, linket fogok küldeni a felhasználáshoz, nem kell postai díjat fizetned.

Videó megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

web counter