Kozmetikum ajánló

A konzultáció alapján a következő rutint és termékeket ajánlom Neked:


1. LÉPÉS: REGGEL:  Arctisztítós arclemosás 


AJÁNLOTT TERMÉKEK:

The Ordinary Squalane tisztító

Leírás

A Squalane Cleanser úgy lett kialakítva, hogy megtisztítsa a bőrt a smink és a szennyeződések eltávolításával. Ez a tisztító hidratálás révén támogatja a bőr nedvességgátját is. Bőrtisztító tulajdonságai a növényi eredetű szkvalánt, egy jól tanulmányozott hidratáló szert, valamint lipofil észtereket tartalmaznak, amelyek sima és puhává varázsolják a bőrt, miközben feloldják a sminket. A formula nem komedogén és szappanmentes, így elég gyengéd a mindennapi használatra, minden bőrtípusra alkalmas.


VAGY

Garnier Skin Naturals micellás víz + hidratáló tej száraz és érzékeny bőrre - 400 ml

Leírás: A Garnier most először ötvözi a micellás víz tisztító hatását tejes textúrával, a bőr hidratálásáért. A micellás technológiának köszönhetően a micellák magukhoz vonzzák a sminket és a szennyeződéseket, miközben a friss és könnyű textúra zsíros érzet nélküli kényelemérzetet nyújt a bőrnek és csökkenti a feszülő érzést. Vattakorong segítségével, dörzsölés nélkül vidd fel az arcra, szemekre, ajkakra, vagy én úgy szoktam használni, hogy bevizezem a kezem, beleöntök a lemosóból és alaposan átkenem vele az arcomat. Pár mp-ig rajta hagyom, majd bő vízzel lemosom.


2. LÉPÉS REGGEL: 

Itasd fel egy törülközővel a vizet az arcodon, de ne teljesen, és tegyél az arcodra Hidratáló hialuron szérumot. Kend szét és paskolgasd addig, amíg be nem szívódik.

Ezt a terméket ajánlom:

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

A Hyaluronsav 2% + B5 egy vízbázisú formula, amely alacsony, közepes és nagy molekulatömegű hialuronsavmolekulákat és egy következő generációs HA keresztpolimert egyesít, hogy elősegítse a bőr több rétegének hidratálását. Célja a ráncok és a szerkezeti egyenetlenségek megjelenése is. Ráadásul B5 pro-vitamint használ a külső rétegek hidratáltságának fokozására, ami simább, teltebb bőrt eredményez. 

  • Kisimító szérum, amely rövid és hosszú távú hidratálást biztosít.
  • Fokozza a bőr hidratáltságát 1 hét után (tartós eredménnyel 4 hét után).
  • 4 hét után erősíti a bőr védőrétegét.
  • 4 hét után észrevehetően simább és rugalmasabb bőr

3. LÉPÉS REGGEL:

A Hialuronra kend fel a hidratáló krémet. Elég belőle egy borsónyi mennyiség.

Ezt a két terméket ajánlom:

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

A Natural Moisturizing Factors + HA egy olyan hidratáló krém, amely a bőrrel együttműködve támogatja a természetes hidratációs gátat. A bőrben természetes módon megjelenő összetevők - például aminosavak, zsírsavak, trigliceridek, karbamid, ceramidok, foszfolipidek, glicerin, szacharidok, nátrium-PCA és hialuronsav - használatával ez a krém védve tartja bőre külső rétegét. és jól hidratált, zsíros érzés nélkül. Ráadásul azonnali és tartós hatást is biztosít, mivel rendszeres használat mellett jelentősen javítja a bőr barrier funkcióját.

VAGY

Arcmester Nappali Krém

Arctorna edzési napokon, rögtön az edzés után ismételd meg ugyanezt, ebben a sorrendben. Amikor nincs edzésnap, este csináld végig ugyanezt.


TEHÁT:

1. ARCLEMOSÁS
2. HIALURON SZÉRUM
3. HIDRATÁLÓ KRÉM

Az ajánlott termékeket nálam is megrendelheted

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem Veled a kapcsolatot.

web counter