HALADÓ ONLINE ARCTORNA

6 HÓNAPOS ARCTORNA TRÉNERI VEZETÉSSEL

KIKNEK SZÓL?

Ha  már  jártál már arctornára, de kezdő szinten vagy, netán sokat felejtettél, ez az anyag Neked szól. Az eddigihez hasonló koncepcióval megyünk tovább, vagyis havonta lesz egy  konzultáció velem, ahol megmutatok mindent, végigtornázzuk a gyakorlatokat és megbeszélünk mindent ami fontos ahhoz, hogy a hónap hátralévő részében Te egyedül tudj otthon gyakorolni majd. Ebben az időszakban tulajdonképpen megerősíted azt a tudást, amit a konzultáción végeztünk, és nem mellékesen  ezzel a gyakorlással szépen fejleszted az izmaidat és alakítod az arcodat. Ha közben bármi kérdésed merülne fel én itt leszek segítségként, kérdezhetsz. Nem engedem el a kezedet. Elkezdünk térben is dolgozni és sok új gyakorlatot és módszert végzünk majd izmaid fejlesztésére. Erősítjük a kezdő szinten tanult gyakorlatok erősségét.MENNYI IDEIG TART?

3-6 hónapi egyéni tempóban

Ez lényeges, hogy van aki többet tud gyakorolni, van aki kevesebbet, ezért nincs kötött időpontja a következő havi kezdésnek, akkor kezded el, amikor Te úgy érzed. Ez a havi bontás csak egy ajánlott általános időszak, ez lehet 2 hét is ha több időd van gyakorolni, de elhúzódhat két hónapra is, ha nem volt időd.
A legideálisabb az, ha folyamatos a gyakorlás, hiszen az izmoknak szükségük van a terhelésre ahhoz, hogy nőjenek.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Minden hónapban egy tréneri konzultációval kezdünk skypon vagy messengeren, ahol bemutatom az aktuális hónap gyakorlatait, végig is tornázzuk azokat együtt és megbeszéljük az esetleges kérdéseidet. A konzultáció után a hónap többi részében hanganyagokkal fogod gyakorolni ezeket a gyakorlatokat. Ha közben bármikor kérdésed van, vagy nem vagy biztos Magadban, emailben vagy telefonon tartjuk a kapcsolatot és segítek. Tehát nem engedem el a kezedet, végig ott leszek. 
Semmiféle kötelezettséged nincs, bármikor abbahagyhatod.


MENNYIBE KERÜL?


1. Vagy egyben befizeted a 6 hónapot  72.000,-Ft 

   Most akciósan 40.800,-Ft

2.  A 6 hónapot fizetheted két részletben is, első részlet az edzésprogram kezdésekor, második részlet a          az edzésprogram felénél.


FONTOS! AKI AKCIÓS ÁRON KEZDI, ANNAK VÉGIG MEG IS MARAD AZ AKCIÓS ÁR!


Az bejelentkezésed után emailben elküldöm a számlaszámot ahova utalni tudsz, a
díj beérkezése után pedig leegyeztetünk egy időpontot az első konzultációra és indulhat
is az edzés.
Nem kell más csak Te, az arcod és egy jó adag elszántság:)


Szeretettel várlak!Szolgáltatás megrendelése

Add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem Veled a kapcsolatot.

Kérlek 24 órán belül utald el, különben a megrendelést a rendszer automatikusan törli.

Az árváltoztatás jogát Arcmester fenntartja.

FONTOS! A MEGRENDELÉSEKNÉL 24 órán BELÜL UTALD ÁT A TERMÉK VAGY SZOLGÁLTATÁS DÍJÁT!