Diamond Fitness - Női Mozgásstúdió

Ha kíváncsi vagy egy olyan kondi teremre, ahol senki nem nézi a súlyod, a korod vagy hogy mackó nadrágban edzel, akkor látogass el hozzánk. Szeretettel várunk családias hangulatú, tágas, 460 négyzetméteres, légkondicionált termünkbe, melyet kizárólag hölgyek részére alakítottunk ki.Ha fogyni szeretnél, edzéstervekkel, táplálkozási tanáccsal, táplálék kiegészítőkkel segítünk, igény szerint rendelkezésre áll személyi edző is. Budapesten Kispest szívében várunk tégeda legkülönfélébb aerobik órákkal: Alakforma, Boot Camp, Dance Step, Has-Láb-Popsi, Intervall Training, Iron Pump, Kangoo, Kezdő Step Aerobik, TRX, Zsírégető. Továbbá akár egy kiadós edzés után Infraszaunánk és csőcserével szoláriumunk áll rendelkezésedre! Mindez Kispesten a Corvin krt. 7-13 szám alatt a Diamond Fitnessben. Gyere el, nézz körül nálunk és egy családanyák és dolgozó nők által is látogatható-látogatott klubot fogsz látni. A Diamond Fitness Női Mozgásstúdió a Shopstore (volt Europark) felől a tűzoltóság után ,rögtön jobbra lévő utcában található. Termünkben legmodernebb edzőgépeken és kardió gépeken edzhetsz. A vendégek igényeinek kielégítéséről udvarias kiszolgálás mellett, szakmailag jól képzett oktatókkal, a kornak, az egészségi és edzettségi állapotnak megfelelő erősítő, állóképesség fejlesztő, zsírégető edzés programok összeállításával gondoskodunk. Termünk személyi edzők segítségét is tudja biztosítani ha szeretnéd, hogy, ne okozzon gondot a mozgás! A Diamond Női Mozgásstúdió a pihenésedről, kikapcsolódásodról is gondoskodik, szaunával, szoláriummal, várunk Téged is! Gyere bátran autóval hozzánk, a parkolás biztos nem fog gondot okozni. Termünkhöz ingyenes parkolási lehetőség tartozik..

Alakformálás

Az óra típus magába foglalja azokat az erő-állóképességet fejlesztő gyakorlatokat, melyekkel a teljes test átmozgatása valósítható meg. Az óra 10 - 15 perces intenzív bemelegítéssel indul, majd nyújtással előkészítjük a foglalkoztatásra kerülő izomcsoportokat. Ezután következik 35 - 40 percben az egész testre kiterjedően, a nagy izomcsoportok foglalkoztatásával az fejlesztő program. A gyakorlatok végrehajtásához használunk segédeszközöket, kézi súlyzót, sparrowbag-et, gumikötelet stb..

Boot Camp

Ezt az edzésformát az amerikai fegyveres erők kezdték el alkalmazni a katonák kiképzése és edzése során, hogy a lehető legrövidebb idő alatt érjék el a kívánt eredményt. Az intenzív intervall, saját testsúlyos mozgás kombinálja az állóképességi, ellenállásos és sport specifikus kondicionális edzést, egy kemény fizikai kihívás, így fejlesztve pszichés képességeidet és kitartásodat is! Számtalan fekvőtámaszt, felülést, páros gyakorlatot és sorversenyt tartalmaz az edzés, nem ritkán a bajtársad lesz a súlyzód és a segítséged. Ha velem tartasz, részed lesz csapatmunkában, motivációban, bajtársiasságban, fizikális kihívásban és eredményben!Csodákat nem ígérek, mert az Benned van!Boot Camp óra:

Dance Step

Speciálisan, kifejezetten erre a mozgásformára kialakított, lépcsőn végzett aerobik óratípus. Az óra során az oktató koreográfiát épít, tanít minden résztvevő számára megfelelő alternatívát biztosítva. Fejleszti a kondíciót és a koordinációt! A mozdulatok fokozatosan épülnek egymásra, így az óra végére mindenki elsajátítja az edző által betanított lépéssort. Táncos, szórakoztató jellege miatt igen közkedvelt óra, amely zsírégető hatású.


Intervall Training

Ahogy a nevében is benne van az óra intervallumokból épül fel. Dinamikus és erősítő szakaszok váltják egymást. Ezek a szakaszok 5 - max. 10 percesek. Koreográfia nincs az órán! Többféle eszközt is használunk: kettlebell, súlylabda, súlyzórúd, gumiszalag, fittball stb. Az óra legnagyobb előnye a szív- és érrendszerre gyakorolt pozitív hatása, emellett formál, állóképességet fejleszt és az izzadás is garantált!


Iron Pump

Az Iron Pump egy csoportos súlyzórudas edzés, melynek célja az izmok tonizálása mellett a testzsír csökkentése, ezáltal a testkompozíció javítása. Az óra végén helyet kap egy metabolikus blokk, ami még hatékonyabbá teszi ezt a mozgásformát. A rendszer erő állóképességi és hipertrófiás periódusokkal dolgozik. Az edzésciklusok általában 3 havonta váltják egymást, ezen belül is havonta új edzésprogram készül, hogy a terhelés folyamatosan növekvő, és optimális legyen. Egy teljes periódus 9 hónapig tart, ekkor érünk vissza a kezdetekhez, de bármelyik szinten be lehet kapcsolódni az órába, hiszen a kezdőbbek számára az edző mindig tud könnyítést mutatni.


Kangoo

Kangoo cipő használatának előnyeiA gyártó cég,Rebound Zone és a N.A.S.A. kutatóinak véleménye alapján 33 előnyt fedeztek fel. Ebből néhány: - Erősíti a csontokat és az izmokat- Növeli a tüdőkapacitást- Javítja a testfelépítés összeállítását,és növeli azoknak a sejteknek a számát melyek zsírszövetekből izommá alakulnak át- Javítja a nyirokszervek keringési feladatának hatékonyságát- Képes rehabilitálni a sérült szívizmokat- Növeli a vörös csontvelő működését,ezáltal az képes lesz több vörösvértestet termelni- Több kalóriát éget el,mint egy átlagos sport- Megelőzi az erekben a vérrögök kialakulását- Csökkenti a cholesterol és triglyceride szintek ingadozását- Javítja az állóképességet- Lúgosító hatása van- Csökkenti a nyak és hátfájás mértékét,a fejfájás erősségét és az ízületi fájdalmakat egyaránt- Segíti az emésztés és kiválasztás folyamatát- Minimalizálja a megfázás és allergiák kialakulását a szervezetben- Lelassítja az izmok és ízületek sorvadását- Javítja az alvásminőséget A leghatékonyabb mozgássorozat amit valaha kifejlesztettek!

TRX

A TRX egy funkcionális tréning eszköz, amely hevederekből és fogókból áll, általában falra erősítik. Állítható a magassága, ezzel pedig a nehézségi fokozata. A saját testsúlyunkat használva valóban tokától a bokáig megdolgoztat bennünket ez a felfüggesztéses módszer, nagyon sok feladat elvégzésére alkalmas, az edzőtermi izolált gyakorlatokkal összehasonlítva a TRX több izomcsoportra koncentrál egy időben.