Arctornázz otthon


Köszöntelek a gyakorló oldalon. Itt arctorna kiegészítő gyakorlatokat találsz, melyeket bármikor elővehetsz és elvégezhetsz velem. Nem minden gyakorlatot mutatok be, csak azokat amelyek nem egyértelműek. A gyakorlatokat akár minden nap is végezheted, de a legideálisabb egy héten kétszer.

Ha bármelyik gyakorlatnál kérdésed van írj nekem a gaby@arckondi.hu e-mail címre és segítek.Arctornázz otthon, mindenféle időmegkötés és alkalmazkodás nélkül, kényelmesen!
FONTOS: ezek a gyakorlatok otthon egyedül is végezhetőek, de nem kifejezetten arctorna gyakorlatok, leginkább arcjóga vagy arctornát kiegészítő gyakorlatok. Az arctorna ennél sokkal erősebb gyakorlatokat tartalmazó mozgásforma, amihez tréner segítsége szükséges, vagy videós tanfolyam, melyet megvásárolhatsz kezdő és haladó szinten is. 


A videók betöltésére kérlek adj egy kis időt a gépednek:)

Jó és eredményes gyakorlást kívánok!

Arcmester


Arctorna kiegészítő gyakorlatok takarás nélkül

Gyakorlatok horkolás ellen

Meridián szemtorna

Arcemelő gyakorlat

Állkapocs lazító gyakorlat

Az arc izmainak fellazítása

Nyak gyakorlat

Arccsont erőstése

Szarkalábak ellen

Szájzugemelő gyakorlat

Szigorú ránc ellen

Szemmozgató izmok erősítése

Szemmozgató izmok erősítése 2.

Arccsont erősítése

Orr-ajak barázda gyakorlat

Szem alatti rész erősítése

Szem alatti ráncokra

Szem alatti elszíneződés

Homlokráncok ellen

Szigorú ránc ellen

Szigorú ránc ellen

Nyirokmirigy masszázs

Arcrelaxáció

Ha szeretnéd a videós kezdő tanfolyamot megvásárolni itt megteheted:

KIKNEK SZÓL EZ A PROGRAM?

Mindenkinek, aki még nem járt arctornára, vagyis teljesen kezdő, vagy aki elvégezte nálam a kezdő edzésprogramot, de szeretné néha átismételni az anyagot, aki nem tud előre megbeszélt időpontokban "járni" edzésekre, mert olyan a munkája, vagy kisgyermeke van és a picihez kell elsősorban alkalmazkodni, akinek olyan a habitusa, hogy szeret önmaga gyakorolni, vagy csak nagyon korán vagy késő este lenne ideje rá.

HOGYAN MŰKÖDIK A PROGRAM?

A bejelentkezés és befizetés után, elküldöm az első anyagot Neked emailben, amivel belekezdhetsz az arctornába.Először videós instrukciókat kapsz, majd hanganyagokra fogsz gyakorolni.Ha bármi kérdésed van kérhetsz e-mailes és telefonos segítséget, vagy a program minden részénél egy-egy skypos vagy messengeres rövid online konzultációt, ahol a kérdéseidre válaszolok.Így szépen a magad ritmusában végzed el a kezdő edzésprogramot, illetve ismételhetsz bármikor ha már van alapod.

MIT TANULSZ MEG EZZEL A PROGRAMMAL?

Az arctorna kezdő szintjét fogod elsajátítani, egyedül tudsz majd alapgyakorlatokat végezni és tornáztatni az arcodat. Kb. 50 gyakorlatot fogsz elsajátítani. A hanganyagok letölthetőek, így megmaradnak számodra gyakorlási lehetőségnek. Akinek még nem nagyon problémás az arca, elegendő lesz ez a szint is ahhoz, hogy megtartsa az arca állapotát úgy, ahogy van.Akinek már kialakultak erősebb ráncok, annak ajánlott a haladó részt is elvégezni.

MENNYIBE KERÜL A PROGRAM?
28.600,-Ft

KATTINTS A KÉPRE A MEGRENDELÉSHEZ