Ha nem tudsz órákra járni a megoldás az online arctorna

A jelenlegi helyzetben nem tudsz órákra járni, ha hét közben be vagy havazva, egész nap dolgozol, lefoglal a sok házimunka és egyszerűen nem tudod már hova illessz be még egy programot, vagy nem Budapesten élsz és a lakóhelyeden nincs tréner emiatt nem tudsz órákra járni

 itt a megoldás :


A SKYPEOS VAGY MESSENGERES ARCTORNA ÓRA


Nem kell hozzá más csak egy internetes kapcsolat és egy telefon vagy egy laptop és TE:)


CSAK ODAÜLSZ A GÉP VAGY TELEFON ELÉ 

ÉS MEHET A TORNA NAGY GYAKORLATÚ
VEZETŐTRÉNER SEGÍTSÉGÉVEL

Az arctorna

A tréner legelőször is felméri az arcodat és személyre szabottan megtanít olyan takarásokra, amelyekkel a gyakorlatok alatt megvédheted a bőrödet a gyűrődéstől, így alatta csak a kis izmok dolgoznak. 

A torna alatt edzed a kis izmokat, melyek elkezdenek nőni, így a felette lévő bőr elkezd kifeszülni és rugalmasabbá válni. Úgy képzeld el a bőrödet, mintha egy ruhát ráadnál egy vékony hölgyre, rajta lógna, aztán egy telt hölgyre, rajta pedig  feszülne. 

A tornával jól megmozgatjuk az izmocskákat, utána pedig ezek a pihenési időszakban nőnek, híznak így elkezdik  kitölteni az arcon található barázdákat, azaz a ráncokat.


Természetes módszer

Két mellékhatása lehet: egyrészt a szem javulhat, mivel a gyakorlatok alatt a szemünk is erősen igénybe van véve, a szemmozgató izmok visszaerősödhetnek és ezáltal javulhat a szemünk. 
Másodsorban, mivel a skalpizmot is dolgoztatjuk, javul a vérellátottsága és megszűnhet a hajhullás, sőt dúsulhat a haj. Nem egy tanítványom jött úgy órára, hogy mutatta: "nézd babahajam nőtt ki":
Ami talán a legfontosabb, hogy SOHA ne kezd el magadtól, vagy youtube-ról a tornát, mert összetörheted a pofid. Inkább ártasz magadnak, mint használsz. 

Ha elhatároztad, hogy belevágsz arcod edzésébe, az első órákon megtanítalak 5 speciális takarásra, melyek védik a bőrödet a torna alatt, nehogy megtörd, vagy gyűrd. Nagyon fontos, hogy jól be is gyakoroljuk, mert a rosszul takart arcra plusz ráncokat lehet tornázni, így pont ellenkezőjét érnénk el, mint amit szeretnénk. Megbeszéljük mi a legfontosabb cél számodra a tornával, hiszen mindenkinek más az arca, más az izomereje és mások a problémás részek. Elemezzük az arcodat, megbeszéljük az arctisztítást és bőrápolást is. Minden órán ismétlünk is, vagyis az előző órán tanultakat átvesszük és ha minden flottul megy, akkor megyünk csak tovább. Így biztos lehetsz benne, hogy arcod állapotán csak javítani fogunk. 

A gyakorlatokat először síkban végezzük, mivel a térbeli gyakorlatokhoz már egy megfelelően felépített izomzatra van szükségünk. Amikor már megy minden takarás, elkezdünk különféle technikákkal dolgozni és erősítjük a gyakorlatokat. 

A megfelelően beállított erősség is sarkalatos pontja a tornának, ha túl gyenge a gyakorlat vagy túl erős, nem lesz megfelelő az eredmény sem. Mivel minden arc más és más és mindenkinek más az izomereje, a leghatásosabb módszer az egyéni foglalkozás. Ez tapasztalat. 

Fontos tudni, hogy az arcodban az izmok a pihenési időszakban nőnek, erősödnek, két óra között el kell telnie minimum 24-48 órának, vagyis hetente maximálisan kétszer lehet tornázni. Így lesz megfelelő az eredményünk.


Hidd el csodálatosan lehet alakítani arcodat, ugyanúgy, mint a testedzéssel a testedet.Az arctorna egy természetes módszer arcod fiatalságának megőrzéséhez. Semmiféle műpraktika, semmi káros anyag, csupán az izmok edzése és a bőr fiatalítása gyakorlatokkal és kitartással. A testedzés során ugyanazt teszed, építed az izmaidat, építed a testedet és az arcodban ugyanígy működenek ezek a dolgok, csak kicsiben. Az arc izmai ugyanúgy edzhetők, mint a test bármely része. Miért ne tennénk? 

Amire itt nagyon kell figyelni, hogy fontos, hogy épp annyit és olyan erősséggel végezd, hogy ne legyen se túl kevés, sem túl sok. Ha keveset edzed, nem történik gyakorlatilag semmi. Ha túl van edzve egy arc, leszálkásodik és az bizony nem nőies. A tréner többek között ebben tud Neked segítséget nyújtani, hogy beállítja a megfelelő erősséget és a megfelelő gyakorlatokat. 

Rengeteg gyakorlat van. De nem biztos, hogy mind Neked való. Szépen haladva fel kell építeni olyan gyakorlatsorokat, mely megfelelő-Neked. Napról-napra egyre jobban érezni fogod, hogy erősödnek az izmaid, egyre jobban oda fogsz figyelni pl. a homlokráncolás elhagyására, ugyanúgy, mint a testedzésnél , amikor egyre jobban kihúzod magad, vagy odafigyelsz a helyes testtartásra. 

Arcod mindent elárul Rólad...megérdemli a törődést. 

Ápold, kényeztesd.

GYERE ARCTORNÁZZ VELEM!

Nagy gyakorlatú vezetőtréner által vezetett skypos és messengeres órák minden nap.


Óradíjak/Havidíjak


ARCTORNA

Nap közben 10-18 óráig választható időpontban

4000,-FT/alkalom


ARCTORNA TAGDÍJAS RENDSZERBEN

Heti egy alkalommal

12.500,-FT/hónap


ARCTORNA TAGDÍJAS RENDSZERBEN

Heti két alkalommal

25.000,-Ft/hónap


Mi is az a tagdíj?

Erről itt olvashatsz bővebben: 


NEM KELL MÁST TENNED, MINT BEJELENTKEZNI ITT Bejelentkezem skypos/messengeres arctorna órára

Add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.

Kérlek 24 órán belül utald el, különben a megrendelést a rendszer automatikusan törli.