6 Hónapos online egyéni kezdő  edzésprogram

6 HÓNAPOS ONLINE EGYÉNI KEZDŐ  EDZÉSPROGRAM TRÉNERI VEZETÉSSEL


Ezzel a programmal teljesen kezdőként is biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online egyéni edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz hanganyagos segítséged van. A Te arcodra szabott gyakorlatok.

Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre és egy adag elszántságra.Harcolj a ráncok ellen egy teljesen természetes módszerrel!Most még bevezető áron!!


Teljesen kezdőnek, akik még soha nem jártak arctornára. Akiknek a természetesség még értékkel bír.


MENNYI IDEIG TART?

Kb. 3-6 hónapig ez a gyakorlási időd mennyiségétől függ.

Maximálisan 1 év alatt kell végezni a kurzussal.


Minden hónapban egy tréneri konzultációval kezdünk skypon vagy messengeren, ahol bemutatom az aktuális hónap gyakorlatait, végig is tornázzuk azokat együtt és megbeszéljük az esetleges kérdéseidet. A konzultáció után a hónap többi részében hanganyagokkal fogod gyakorolni ezeket a gyakorlatokat. Ha közben bármikor kérdésed van, vagy nem vagy biztos Magadban, emailben vagy telefonon tartjuk a kapcsolatot és segítek. Tehát nem engedem el a kezedet, végig ott leszek.
Amikor letelik a hónap, vagy amikor úgy érzed, begyakoroltad az új gyakorlatokat , bejelentkezel a következő konzultációra és folytatjuk . Mindig átbeszélünk mindet, hogy biztos legyél Magadban. Sokat ismétlünk. Minden alkalommal újabb gyakorlatokat fogsz megtanulni, így egyre bővül a gyakorlatsorod. Egyéni edzésprogram, kifejezetten a Te arcodra szabva. 25-75 éves korig bárki elkezdheti.
Semmiféle kötelezettséged nincs, bármikor abbahagyhatod.


Minden edzésprogramra egy év a maximális időtartam míg elvégezheted.

 6 online konzultáció (edzés) nagy gyakorlatú vezetőtrénerrel: (30.000,-FT)
 6 db  letölthető hanganyag  (60.000,-Ft)


ÖSSZESEN: 90.000,-FT
Ebbe minden beletartozik:

 - a 6 konzultáció (edzés) nagy gyakorlatú vezetőtrénerrel

 - a begyakorlás, 

 - a letölthető hanganyagok és a folyamatos kontroll, 

- az esetleges e-mailes vagy online konzultációk (maximum havonta 1)

- az örökös tagság és a zárt csoporttagság ahol kérdezhetsz


Ha bármelyik edzésprogramot elvégzed, vagy egyéni órákra jártál hozzám, ÖRÖKÖS TAGSÁGOT kapsz, ami azt jelenti, hogy bármikor megkereshetsz kérdéseiddel és segítek. Ha elfelejtettél valamit, vagy nem vagy biztos Magadban keress meg! Nem engedem el a kezed! Ott leszek mindig.

"Örökre a tanítványom maradsz" - kiterjesztett ügyfélszolgálat. Minden tanítványomnak a rendelkezésére állok a későbbiekben e-mailben és átlagos terjedelmű választ igénylő kérdéseire díjmentesen válaszolok.


A csomag eredeti ára: 15.600,-Ft

Bejelentkezem

Bejelentkezem

Add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem Veled a kapcsolatot.

Kérlek 24 órán belül utald el, különben a megrendelést a rendszer automatikusan törli.

A megrendelt termék/szolgáltatás árának utalását, vagy készpénzben történő kifizetését 24 órán belül teheted meg, ezután a rendszer automatikusan törli a megrendelésedet:

HA CSAK KÉRDEZNI SZERETNÉL ITT MEGTEHETED

Kártyás fizetés

Szeretettel várlak!

web counter