6 Hónapos online egyéni kezdő  edzésprogram

6 HÓNAPOS ONLINE EGYÉNI KEZDŐ  EDZÉSPROGRAM TRÉNERI VEZETÉSSEL


Ezzel a programmal teljesen kezdőként is biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online egyéni edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz hanganyagos segítséged van. A Te arcodra szabott gyakorlatok.

Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre és egy adag elszántságra.Harcolj a ráncok ellen egy teljesen természetes módszerrel!Most még bevezető áron!!

KIKNEK SZÓL ?

Teljesen kezdőnek, akik még soha nem jártak arctornára. Akiknek a természetesség még értékkel bír.


MENNYI IDEIG TART?

Kb. 3-6 hónapig ez a gyakorlási időd mennyiségétől függ.

HOGYAN MŰKÖDIK?
Minden hónapban egy tréneri konzultációval kezdünk skypon vagy messengeren, ahol bemutatom az aktuális hónap gyakorlatait, végig is tornázzuk azokat együtt és megbeszéljük az esetleges kérdéseidet. A konzultáció után a hónap többi részében hanganyagokkal fogod gyakorolni ezeket a gyakorlatokat. Ha közben bármikor kérdésed van, vagy nem vagy biztos Magadban, emailben vagy telefonon tartjuk a kapcsolatot és segítek. Tehát nem engedem el a kezedet, végig ott leszek.
Amikor letelik a hónap, vagy amikor úgy érzed, begyakoroltad az új gyakorlatokat , bejelentkezel a következő konzultációra és folytatjuk . Mindig átbeszélünk mindet, hogy biztos legyél Magadban. Sokat ismétlünk. Minden alkalommal újabb gyakorlatokat fogsz megtanulni, így egyre bővül a gyakorlatsorod. Egyéni edzésprogram, kifejezetten a Te arcodra szabva. 25-75 éves korig bárki elkezdheti.
Semmiféle kötelezettséged nincs, bármikor abbahagyhatod.


MENNYIBE KERÜL?


Az edzésprogram 72.000,-Ft helyett, most akciósan 40.800,-Ft,


Ebbe minden beletartozik,

 - a 6 konzultáció (edzés) nagy gyakorlatú vezetőtrénerrel,

 - a begyakorlás, 

 - a letölthető hanganyagok és a folyamatos kontroll, 

- az esetleges e-mailes vagy online konzultációk.

A díjat egyben, vagy két részletben is be lehet fizetni, az első részletet ( 20.400,-Ft) jelentkezéskor, a másodikat (20.400,-Ft) a negyedik alkalom előtt kell majd befizetni.

Havi fix díj is van, ez havonta akciósan 8.500,-FtFONTOS! AKI AKCIÓS ÁRON KEZDI, ANNAK VÉGIG MEG IS MARAD AZ AKCIÓS ÁR!


HOGYAN LEHET BEFIZETNI?


1. Vagy havonta fizeted a konzultáció előtt a most akciósan 8500,-Ft-ot

2. Vagy egyben befizeted a 6 hónapot 72.000,-Ft (most akciósan 40.800,-Ft)+ AJÁNDÉK ARCMESTER ARCKRÉM AJÁNDÉKBA

3. Lehet két részletben is fizetni a 6 hónapot, az edzésprogram kezdésekor 20.400,-Ft, aztán az edzésprogram második felénél is 20.400,-FT.

  

FONTOS MÉG, HOGY AZ EDZÉSEK UTÁN HASZNÁLJ JÓ MINŐSÉGŰ ARCKRÉMET, ÉN AJÁNLATI SZOKTAM SAJÁT MÁRKÁS  TERMÉKEMET: AZ ARCMESTER MEGÚJÍTÓ ARCKRÉMET MELY KIFEJEZETTEN ARCTORNÁHOZ LETT KIFEJLESZTVE:

Az Arcmester Natúrkozmetikum kizárólag az arcod számára kedvező hatású natúr alapanyagokból áll.

Míg az arctornával belülről erősítjük meg az izmokat az arcban, a natúrkozmetikumok, kívülről segítenek Neked. Rugalmasítják a bőrt, harcolnak a ráncok ellen és kisimítják , sugárzóvá varázsolják bőrödet. Mivel csupa ráncok ellen alkalmazható natúr alapanyagból áll, a nyak és dekoltázs bőrének ápolására is alkalmas. 

100%-ban természetes, könnyen felszívódó krém, hipoallergén illattal, mely egész napra megbízható hidratáltságot biztosít és segít megelőzni a ráncok kialakulását és elmélyülését. Egy igazi anti-aging koktél. A bőrfelszín mélyebb rétegeibe képes behatolni és ott megkötni a nedvességet, ezáltal feltölteni a ráncokat. Arctorna mellett is használd, így nem csak belülről támogatod az anti ageing hatást, hanem kívülről is. Könnyű, de tartalmas textúrája finom tapintásúvá varázsolja arcbőrödet, miközben feszesítő ANTI-AGING hatóanyagai a szépségedért harcolnak. Hidratál, regenerál és gazdag hatóanyag összetételének köszönhetően a bőrt élettel telivé, kisimulttá teszi. Könnyű és gyorsan beszívódó állaga nem nehezíti el a bőröd. Használd nyakra és a dekoltázsra is!

KINEK AJÁNLOM?


🌿 Aki számára a természetes arcápolás értékkel bír

🌿 Aki rendszeresen arctornázik

🌿 Érett bőrre is kiváló

🌿 Ha a bőröd vízhiányos

🌿 Ha szeretnéd kívülről is megtámogatni a bőrfunkciókat

🌿 Ha nem szereted a túl zsíros krémeket

🌿 Ha szeretnél megfelelő hidratáltságot biztosítani bőrödnek

🌿 Ha számodra fontos a toxinmentesítés

🌿 Ha a hazai alapanyagokat előtérbe helyezed

🌿 Ha fontos számodra a természetes összetétel

🌿 Ha NEMET mondasz az állatkísérletekre

🌿 Ha nem kenyered a mesterséges beavatkozás
NEM TARTALMAZ PEG- ÉS KŐOLAJSZÁRMAZÉKOKAT, MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET, SLS MENTES, KÉSZÍTÉSÉNÉL NEM HASZNÁLUNK PARABENEKET. A KOZMETIKUM RENDELKEZIK A SZÜKSÉGES ENGEDÉLYEKKEL.TERMÉKINFORMÁCIÓS DOKUMENTUM, BIZTONSÁGI JELENTÉS, LABORATÓRIUMI VIZSGÁLATI JEGYZŐKÖNYV. CPNP AZONOSÍTÓ SZÁMA: 3394870AZ ARCKRÉM TANFOLYAMI ÁRA: 

Egyben fizetve az edzésprogramot: 1 db ajándék arckrém

Részletekben fizetve: 6.900,-Ft helyett 3.990,-Ft

Bejelentkezem

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem Veled a kapcsolatot.

HA CSAK KÉRDEZNI SZERETNÉL ITT MEGTEHETED