3 hónapos haladó online egyéni edzésprogram

3 HÓNAPOS HALADÓ ONLINE EGYÉNI  EDZÉSPROGRAM TRÉNERI VEZETÉSSEL


Akik  már jártak kezdő arctornára. Akiknek a természetesség még értékkel bír.

Minden hónapban egy tréneri konzultációval kezdünk skypon vagy messengeren, ahol bemutatom az aktuális haladó  gyakorlatokat, végig is tornázzuk azokat együtt és megbeszéljük az esetleges kérdéseidet. A konzultáció után a hónap többi részében hanganyagokkal fogod gyakorolni ezeket a gyakorlatokat. Ha közben bármikor kérdésed van, vagy nem vagy biztos Magadban, emailben vagy telefonon tartjuk a kapcsolatot és segítek. Tehát nem engedem el a kezedet, végig ott leszek.
Amikor letelik a hónap, vagy amikor úgy érzed, begyakoroltad az új gyakorlatokat , bejelentkezel a következő konzultációra és folytatjuk . Mindig átbeszélünk mindet, hogy biztos legyél Magadban. Sokat ismétlünk. Minden alkalommal újabb gyakorlatokat fogsz megtanulni, így egyre bővül a gyakorlatsorod. Egyéni edzésprogram, kifejezetten a Te arcodra szabva. 


                   

Az edzésprogram értéke 90.000,-Ft, 
HOGYAN LEHET BEFIZETNI?

1. Vagy egyben befizeted a 3 hónapot 

2. Lehet két részletben is fizetni a 3 hónapot, az edzésprogram kezdésekor 17.500,-Ft, aztán az edzésprogram második felénél is 17.500,-FT.


Bejelentkezem

Szolgáltatás megrendelése

Add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Kérlek 24 órán belül utald el, különben a megrendelést a rendszer automatikusan törli.

A megrendelt termék/szolgáltatás árának utalását, vagy készpénzben történő kifizetését 24 órán belül teheted meg, ezután a rendszer automatikusan törli a megrendelésedet:

Ha bármelyik edzésprogramot elvégzed, vagy egyéni órákra jártál hozzám, ÖRÖKÖS TAGSÁGOT kapsz, ami azt jelenti, hogy bármikor megkereshetsz kérdéseiddel és segítek. Ha elfelejtettél valamit, vagy nem vagy biztos Magadban keress meg! Nem engedem el a kezed! Ott leszek mindig.

"Örökre a tanítványom maradsz" - kiterjesztett ügyfélszolgálat. Minden tanítványomnak a rendelkezésére állok a későbbiekben e-mailben és átlagos terjedelmű választ igénylő kérdéseire díjmentesen válaszolok.

Szeretettel várlak!