3 hónapos online egyéni edzésprogram

3 HÓNAPOS ONLINE EGYÉNI KEZDŐ EDZÉSPROGRAM TRÉNERI VEZETÉSSEL


Ezzel a programmal teljesen kezdőként is biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online egyéni edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz hanganyagos segítséged van. A Te arcodra szabott gyakorlatok.
Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre és egy adag elszántságra.Harcolj a ráncok ellen egy teljesen természetes módszerrel! Most még bevezető áron!!


Teljesen kezdőnek, akik még soha nem jártak arctornára. Akiknek a természetesség még értékkel bír.


Minden hónapban egy tréneri konzultációval kezdünk skypon vagy messengeren, ahol bemutatom az aktuális  gyakorlatokat, végig is tornázzuk azokat együtt és megbeszéljük az esetleges kérdéseidet. A konzultáció után a hónap többi részében hanganyagokkal fogod gyakorolni ezeket a gyakorlatokat. Ha közben bármikor kérdésed van, vagy nem vagy biztos Magadban, emailben vagy telefonon tartjuk a kapcsolatot és segítek. Tehát nem engedem el a kezedet, végig ott leszek.

Amikor letelik a hónap, vagy amikor úgy érzed, begyakoroltad az új gyakorlatokat , bejelentkezel a következő konzultációra és folytatjuk . Mindig átbeszélünk mindet, hogy biztos legyél Magadban. Sokat ismétlünk. Minden alkalommal újabb gyakorlatokat fogsz megtanulni, így egyre bővül a gyakorlatsorod. Egyéni edzésprogram, kifejezetten a Te arcodra szabva. 25-75 éves korig bárki elkezdheti. Minden hónapban egyszer találkozunk, tehát összesen 3 alkalommal.

A program elvégzése után lehetőséged lesz kezdő közös online arctorna edzéseken résztvenni bérletes formában heti egy vagy két alkalommal.


Minden edzésprogramra egy év a maximális időtartam míg elvégezheted .A megkezdett kurzusra 90 nap áll rendelkezésre befejezni.

            Az edzésprogram értéke: 90.000,-Ft 


HOGYAN LEHET BEFIZETNI?

1. Vagy egyben befizeted a 3  hónapot 90.000,-Ft (most akciósan 35.000,-Ft)

2. Lehet két részletben is fizetni a 3 hónapot, az edzésprogram kezdésekor 17.500,-Ft, aztán az edzésprogram második alkalmánál is 17.500,-FT.
A natúrkozmetikai csomag tartalma: 


1 db Arcmester nappali krém 30 ml
1 db Éjszakai krém 30 ml
1 db  Fiatalság szérum 30 ml

A csomag eredeti ára: 22.500,-Ft

Bejelentkezem

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Kérlek 24 órán belül utald el, különben a megrendelést a rendszer automatikusan törli.

A megrendelt termék/szolgáltatás árának utalását, vagy készpénzben történő kifizetését 24 órán belül teheted meg, ezután a rendszer automatikusan törli a megrendelésedet:

Ha bármelyik edzésprogramot elvégzed, vagy egyéni órákra jártál hozzám, ÖRÖKÖS TAGSÁGOT kapsz, ami azt jelenti, hogy bármikor megkereshetsz kérdéseiddel és segítek. Ha elfelejtettél valamit, vagy nem vagy biztos Magadban keress meg! Nem engedem el a kezed! Ott leszek mindig.

"Örökre a tanítványom maradsz" - kiterjesztett ügyfélszolgálat. Minden tanítványomnak a rendelkezésére állok a későbbiekben e-mailben és átlagos terjedelmű választ igénylő kérdéseire díjmentesen válaszolok.

Szeretettel várlak!